vakantie

Op de planning september 2020 Eindelijk vakantie

September is aangebroken! De maand waarin ik eindelijk vakantie heb. De vakantie die eigenlijk gepland stond in mei voor drie weken is nu een vakantie geworden van twee weken in september. Helemaal top en ik heb er zin in om even vrij te zijn en dingen te doen overdag die ik normaal niet kan doen.

Vakantie wat gaan we doen?

4 september is mijn laatste werkdag en dan heb ik vakantie tot en met 20 september. Vakantie en iedereen vraagt waar ga je heen? Wat denk je zelf? Mijn woonkamer, balkon, de Krimpenerwaard, Rotterdam maar veel verder gaan we niet komen. Wij zijn al geen mensen die vaak op vakantie gaan en dan zeker nu niet. We blijven lekker thuis, mijn vriend werkt gewoon waar nodig door en samen gaan we op pad. Wandelen in het Kralingse bos, naar de nieuwe Kringloopwinkel, films kijken, lezen. Gewoon een echte relax vakantie ervan proberen te maken. Als afsluiter van mijn vakantie hebben we Rianne haar verjaardag dus een mini feestje met ons gezin.

Creatief bezig zijn

Deze maand heb ik nog wat leuke creatieve dingen op de planning staan. Ik ben lekker bezig met verf, stiften en aan het knippen en plakken. Van al deze creaties ga ik zeker nog wat laten zien in hier op de blog. Mijn bureau heb ik weer in gebruik genomen want de temperatuur is daar weer heerlijk dus kan ik daar wat leuke dingen maken en ontwikkelen. Het enige nadeel vind ik wat doe ik met al mijn creaties. Geen idee maar ik ben lekker bezig en heb er plezier in.

vakantie

Sportieve activiteiten voor deze maand

Wanneer de energie weer terug is en ik me helemaal beter voel hoop ik weer lekker het trainen op te pakken. Natuurlijk niet gelijk volle bak ertegenaan maar rustig aan opstarten. De technieken wil ik goed onder controle houden en mee aan de slag gaan. Daarnaast deze maand beginnen met een bezoek aan de fysio even een check up waarom er wat dingen stroef lopen en mijn fysio is zo lief om me heel vroeg te zien. Zo blij mee want terug vanaf mijn werk kan ik niet garanderen dat ik het haal vanwege de werkzaamheden bij de brug.

De herfst breekt deze maand ook aan en daar kijk ik enorm naar uit. De kleuren, de paddenstoelen wat heb ik daar zin in. Wandelen in de natuur op zoek naar mooie plekjes om te fotograferen. Ja daar heb ik zin in. Deze maand is het gewoon kijken wat het brengt en wat ik ga doen.