herfst maar komen

Op de planning september; laat de herfst maar komen

Laat de herfst maar komen. Ik kijk uit naar de herfst. Lekkere temperaturen, de warme kleuren van de herfst. De bladeren die van de bomen gaan vallen en waar je dan zo lekker doorheen kan wandelen. Ja ik denk dat de herfst mijn favoriete seizoen is dus laat de herfst maar komen.

Laat de herfst maar komen

Al genietend van de nazomer kijk ik dus uit naar de herfst. De herfst met zijn mooie kleuren, lekkere temperatuur en het dekentje op de bank. Een fijn boek erbij en mij hoor je een paar uur niet. Misschien dan alleen de chippies die kraken terwijl ik lekker in mijn boek aan het lezen ben. Ja ik kijk er echt naar uit.

Wat ga ik deze maand doen?

Deze maand werk ik een aantal dagen minder. Helaas twee weekjes niet maar de andere weken werk ik drie of vier dagen in plaats van vijf. Heerlijk even genieten van lange weekenden. Die lange weekenden staan nog niet helemaal ingevuld wat we gaan doen. We hebben een optie om naar een vriend van ons te gaan maar we wachten even af of hij kan. We gaan in ieder geval de eerste vrije vrijdag naar een paar kringloopjes. Heerlijk om daar rond te kijken op zoek naar een paar pareltjes. Ik vind niet altijd wat maar dan nog is het leuk om er rond te snuffelen. We gaan boswandelingen en avondwandelingen maken en daarmee hoop ik weer elke dag mijn 10.000 stappen aan te tikken. Naast het wandelen wil ik minimaal 2x per week yoga doen en 2x per week naar de sportschool. Lekker bewegen want dat is goed voor me. Goed voor het lichaam maar ook mijn geest. Even vol focus bezig zijn en alles even vergeten dat doe ik als ik aan het sporten ben.

Op 10 september ga ik naar de boekpresentatie van Het donkere visioen van Marjo de Vroed. Dit is in Ridderkerk en als ik het goed heb kan ik met het pontje. hemelsbreed is het heel dichtbij maar er zit geen brug tussen onze wateren dus zou ik via Rotterdam anders moeten rijden. Maar als ik het goed heb kan ik over het water en dat lijkt me ook wel weer erg leuk om te doen. Ik ben benieuwd naar Marjo haar boek en vind het super tof om naar de boekpresentatie te gaan.

Werken en bloggen

Werken en bloggen is soms veel want mijn werk kost soms best veel energie. Maar ik mis het schrijven van artikelen, het delen van mijn mening en bezig zijn met fotograferen. Dus hoop ik het langzaam weer goed op te pakken. Te gaan schrijven en delen wat ik leuk vind en niet omdat het nu moet. Ik lees de boeken die me leuk lijken maar deel eerlijk wat ik ervan vind. Helaas lees ik niet heel snel maar wel aandachtig en dat is ook veel waard. Hierdoor komen er wel minder recensies online maar beter goed lezen en genieten dan snel en niet leuk vinden wat ik doe. Ik geniet echt als ik aan het lezen ben. Mijn trots in huis is zeker mijn boekenkast als ik daarnaar kijk komt er gewoon al een glimlach op mijn gezicht.

Boeken die ik deze maand wil lezen

Momenteel lees ik Mijn poemajaren van Laura Colleman en dat is tot nu toe een heel mooi en bijzonder boek. Nog zeker 200 bladzijdes te gaan denk ik ongeveer maar daarna zal ik mijn mening delen. Een Roald Dahl boek gaat gelezen worden en daarna nog geen idee misschien een boek uit mijn kast of een recensie exemplaar die ik nog heb liggen. De lat niet te hoog maar gewoon genieten van de bladzijdes die ik lees.

September laat de herfst maar komen en laten we er een mooie maand van maken.