Op de planning in augustus

Op de planning in augustus

De maand augustus, de maand van echt zomer voor mijn gevoel. De maand van strandfeestjes en hardlopen, jarige vriend en zomeravonden. Hopelijk laten we de regen een beetje achter ons en gaan we fijne dagen tegemoet. Het hoeft niet heet te zijn maar 20 tot 25 graden is genoeg. Zodat we lekker kunnen genieten en vitamine d binnen kunnen krijgen.

In augustus staan er al veel leuke dingen op de planning. Ik heb zelfs dingen moeten afzeggen omdat mijn planning al vol zit. Een aantal dingen die ik al weet dat ik ga doen zijn de volgende.

Op donderdag 3 augustus ben ik uitgenodigd door Runnersworld om aanwezig te zijn bij de Runfluencers avond. Dit keer is het in Rotterdam en dat is voor mij enorm fijn zo dichtbij. Het thema is Endless Summer, we moeten onze hardloop- en zwemspullen mee nemen maar wat we gaan doen is nog een verrassing. Deze avond bezoek ik namens Just Keep Running. Vorig jaar was ik ook aanwezig bij een runfluencer avond, toen in Amsterdam en samen met Zélia en ik vond dat super leuk en gezellig. Ik verwacht weer een leuke gevulde avond te hebben.

Dinsdag 15 augustus is de Ronde van West waar ik voor de vijfde keer aan de start zal staan. Dit jaar weer de 10 km. Of er een PR in zit dat weet ik nog niet. Daar kan het weer en mijn lichaam alleen verandering in brengen. Als het niet te warm is en mijn been is goed hersteld kan ik misschien wat proberen zo niet dan ben ik heel blij als ik lekker kan gaan genieten van een rondje door Capelle West.

Donderdag 17 augustus ga ik met mijn ouders en zus vip naar Culinesse. Jip vip en zo gaaf dat Rianne en mijn ouders ook vip mogen. De kaarten heb ik gekregen van Culinesse via mijn werk. Wij sponsoren het event. Ik heb onder andere de tickets geprint. Vip aanwezig zijn is wel erg leuk op zo’n event, het drinken is gratis en we hebben muntjes gehad die we kunnen besteden aan eten. Er staan heel wat lekkere tentjes waar je allemaal kleine gerechten kan proeven. Deze avond treed Miss Montreal op.

Zaterdag 19 augustus, ja we skippen één avond maar zaterdag staan we weer op Culinesse dit maal voor Racoon. Weer met z’n vieren een gezellige avond ervan maken. Ik denk dat ik de zondag na deze drie avonden in één week weg helemaal niks doe. Ik zal wel helemaal op zijn maar ik heb er wel heel veel zin in deze avonden en nu hopen op een beetje fijn weer want dan is het wel het leukst aan de zevenhuizerplas natuurlijk.

Wat er nog meer gaat gebeuren daar heb ik nog geen idee van maar dat zie ik wel in de weken die komen.

Ga jij naar Culinesse of een ander leuk event?
Laat me weten wat er bij op de planning staat.