december

Op de planning december

Vorig jaar maakte ik een lijstje met de dingen die ik dit jaar in december anders wilde doen. Op de planning staat dan ook dit lijstje afwerken wat ik toen heb gemaakt. Ik heb een weekje vrij dus ik denk dat het wel moet lukken om het lijstje af te werken.

Wat staat er allemaal op het lijstje?

De galerij en ons huis december klaar maken

De galerij aankleden zodat het daar ook gezellig is met de feestdagen. Een kleine kerstboom met zilveren en rode ballen, een mooie krans (volgensmij hangt de krans er van vorig jaar nog), gewoon een beetje gezelligheid. Binnen wil ik een sneeuwpop maken van boeken en natuurlijk de kerstboom mooi optuigen.

Elke dag een vakje openen van mijn adventkalender

De dagen naar de kerst toe wil ik elke dag een vakje open maken van een adventskalender. Het liefst had ik een hele mooie gehad van Rituals of Dior of weet ik wat voor merk maar die vind ik echt te duur. Ik heb een adventskalender van Frozen, elke dag een chocolaatje.

Kerstkaarten verzenden

Met de kerst stuur ik kerstkaarten/nieuwjaarskaarten, dit jaar wil ik weer een mooie kaart versturen die ik zelf gemaakt heb. Ik had een heel mooi handletter idee maar het is een kaart geworden met een foto die ik zelf gemaakt heb. Iets makkelijker volgend jaar misschien wel een kaart met een handletter creatie.

Kaarsjes en lichtjes

Met de donkere dagen vind ik de sfeer van kaarsen en lichtjes zo fijn. Daarom wil ik zo veel mogelijk de kaarsen aanzetten en genieten van het vlammetje en de warmte die het met zich meebrengt. Als ik het nu toch over lichtjes heb dan kan ik gelijk door naar de Coolsingel. Ik wil naar de Coolsingel wanneer het donker is. Wandelen van de ene kant naar de andere kant, bij de kerstboom kijken voor het stadhuis en genieten van alle lichtjes, de etalage van de Bijenkorf en de aankleding van de Koopgoot.

Ja kleine dingen die ik wil doen maar die zomaar vergeten kunnen worden en dat ga ik dit jaar proberen niet te doen. Even een weekje vrij is ook wel erg lekker. Fijn een hele dag lezen, naar de dierentuin, gewoon een beetje doen waar ik zin in heb.

Wil jij speciale dingen doen deze maand?