februari

Op de planning februari 2018

De eerste maand van het jaar is echt voorbij gevlogen al kroop de eerste week voorbij daarna was het zo voorbij. Ik had een aantal dingen op mijn planning gezet maar dit gebeurde niet allemaal. Erg? Nee zeker niet ik ga het deze maand gewoon proberen.

De maand februari begint echt erg leuk en er staat nog meer leuks op de planning. Een belangrijke dag in februari is 2 februari. Op 2 februari zijn wij 12 jaar samen. 12 jaar, wat een tijd, ik zie ons nog zitten aan het tafeltje in het restaurant waar we wat hebben gekletst en gedronken. Sinds die dag zijn we niet lang bij elkaar vandaan geweest. We hebben in de tussentijd een hoop gedaan en beleefd maar het fijnste vind ik gewoon lekker samen zijn, samen op de bank zitten, een wandeling maken door het Kralingse bos of heel simpel samen in de auto zitten. De kleine dingen die zijn toch het fijnste.

We vieren het niet speciaal en maar goed ook want ik ben er alleen in de ochtend en dan vertrek ik voor een paar dagen. Samen met een hele groep ga ik een weekend weg. We gaan gezellig eten, drinken, hardlopen, wandelen, zwemmen, spelletjes doen en vooral bijkletsen. We hebben een huisje waar we met zijn alle in zitten en we zijn met negentien personen. Ja negentien je leest het goed een drukke bedoeling maar enorm veel zin in.

Later in de maand ga ik met Rianne naar Back to the ’90’s in Ahoy. Ik heb daar echt wel zin in want Five komt daar ook en dat vind ik echt heel gaaf.

Wat ik verder deze maand wil doen zijn kleine dingen eigenlijk een beetje zoals vorige maand

  • Drie boeken lezen
  • Hardlopen en dan graag 10, 12, 14 & 16 km en als het kan 18 km
  • Creatief bezig zijn, tekenen, handletteren, verven
  • Trainen in de sportschool met aan het einde van de maand al een klein beetje resultaat
  • Fotograferen

Deze maand ga ik proberen echt een fotografieproject op te zetten want het is leuk om te doen en slim om te blijven doen want eerlijk, ik verleer anders echt dingen. Verleren om goed te fotograferen wil ik niet en daarom wil ik ermee bezig blijven.

Wat heb jij op de planning deze maand?