planning

Op de planning maart 2018

Februari was een leuke maand. Hij eindigde enorm en echt enorm koud. Maart is begonnen en voor deze maand staan er een aantal dingen al een tijdje op de planning.

Er staat niet heel veel op mijn planning deze maand maar wel twee dagen die van de ochtend tot de avond vol staan. Geblocked in de agenda staat 11 maart. Zondag 11 maart is de CPC loop. Hier ga ik de halve marathon lopen. In de ochtend vertrek ik richting Den Haag waar ik Nicole, Maaike en Josianne zullen zijn. Als het lukt wil ik nog een aantal mensen zien die ik via instagram ken maar het is er heel druk dus geen idee of dat lukt. De temperatuur mag van mij wat omhoog maar verder heb ik er zin in om een wedstrijd te gaan lopen en kijken hoe het gaat.

De tweede dag die geblocked staat is 25 maart. Al drie jaar heb ik de Zandvoort circuit run gedaan. 12 km, 5 km en 12 km maar dit jaar staat de halve marathon op de planning. Ik ga samen met mijn neefje starten, mijn oom loopt de 12 km en ik heb zo veel zin in deze run. Toch vind ik het ook spannend. Na het circuit komt er 7 km zand en 7 km duinen dat lijkt me echt heftig. Wel heel jammer dat ik niet met team Anita mee kan lopen maar nog een halve marathon twee weken na de CPC dat vind ik wel heel erg tof als dat allemaal lukt. Tijdens de Zandvoort circuit run ga ik weer veel bekenden zien en dat is leuk.

Heel veel staat er verder niet op de planning want de andere weekenden wil ik rustig aan doen en relaxen. In huis dingen opruimen, boeken lezen, tekenen en gewoon lekker genieten van rust.

Wat ik verder deze maand wil doen zijn kleine dingen eigenlijk een beetje zoals de vorige maanden

  • Drie boeken lezen
  • Hardlopen; twee halve marathons dus de rest worden korte rondjes
  • Creatief bezig zijn, tekenen, handletteren, verven, brushletteren
  • Trainen in de sportschool maar door de halve marathons iets rustiger
  • Fotograferen

Het fotografie project is nog niet gestart. Echt heel erg dat ik dat niet gedaan heb. Tijd is denk ik hierbij een dingetje maar ik moet het gewoon gaan inplannen.

Wat heb jij op de planning deze maand?