maand

Op de planning november

November, de kou komt eraan, de dagen worden donkerder en de kaarsjes gaan weer aan deze maand. Donder gaat nog vaker en meer bij me liggen want hij krijgt het koud en dan wil hij maar één ding en dat is zo dicht mogelijk bij mij liggen. Ik geniet ervan maar helaas voor hem ben ik er niet altijd.

Deze maand heb ik al een paar leuke dingen in het vooruitzicht en verder is het gewoon werken, trainen en de normale gang van zaken in huize Donder. De paar dingen die ik weet die ik ga doen vind ik erg leuk en vinden plaats in Brabant.

Estafette marathon

Ik ga het eerste weekend van deze maand Rooi. Sint-Oedenrode om precies te zijn. Daar logeer ik bij Koen, Linda en de kinderen. De volgende dag is Koen zijn 10e marathon en 6e van dit jaar. Met de JKR groep gaan wij de estafette marathon lopen. Ontzettend veel zin in. Ik mag de eerste 5 km afleggen en daarna wordt het aanmoedigen en er staan bij de finish. Erna gaan we Josianne volgen op haar eerste marathon in New York.

Glow

Met mijn ouders en Rianne ga ik naar Eindhoven. We gaan naar Glow. Eerder ben ik bij Glow geweest met Eveline. Papa gaat dit echt heel gaaf vinden dat weet ik nu al en ook erg leuk om dit met zijn vieren te doen.

Wat ik verder wil proberen te doen deze maand

Mijn kerstkaart maken * Mijn hardloopkilometers uitbreiden * Een vrije week plannen voor deze of volgende maand * Kledingkast uitzoeken

Wat staat er bij jouw deze maand op de planning?