planning

Op de planning oktober

Oktober is de maand waarin ik afgelopen twee jaar elke keer in Eindhoven te vinden was. Helaas dit jaar niet. Toch heb ik de vrije dagen die om het halve marathon weekend heen stonden vrij gehouden. Andere dingen doen en gewoon even relaxen.

Wat staat er allemaal op de planning deze maand?

Vast op de planning staat er nog niet heel veel en dat is ook wel lekker. Wat ik zeker ga doen is met een heel deel van de familie uit eten om de trouwdag van mijn ouders te vieren. We gaan lekker sushi eten die avond en daar heb ik nu al zin in.

Met Rianne wil ik een middag naar Rotterdam. Een bezoekje brengen aan Bakers dough, een piercing laten zetten, over de markt wandelen en gewoon Rotterdam bekijken. De dierentuin wil ik een bezoekje brengen, even rondwandelen en kijken hoe het er nu in de herfst uitziet. Hopelijk staat er deze maand ook weer eens op zondag veel wind zodat ik mijn vlieger de lucht in kan laten. Ik wil proberen zo vaak mogelijk te gaan hoelahoepen want het is echt leuk.

Aan het einde van de maand is het halloween en wie weet ga ik nog mee doen aan een halloweenrun. De outfit ligt al drie jaar klaar maar elke keer kon ik niet. Nu is er aangekondigd dat er in Lekkerkerk een halloweenrun is en dat lijkt me wel erg leuk en lekker dichtbij is ook wel ideaal. Dus wie weet gaat mijn enge outfit eindelijk uit de kast.

Verder wil ik deze maand lekker rustig aan doen, creatief zijn en een paar dingen doen waar ik in september niet aan toegekomen ben.

Wat ga jij deze maand doen en waar heb je zin in?