september

Op de planning in september

De maand september, de maand van lange weekenden en leuke events. September betekend dat we naar de herfst gaan. Door de blaadjes stampen en genieten van het warme herfst zonnetje. Nu al zin in de zondagen waarop dat gebeurt.

In september staan er een aantal leuke dingen op de planning waarvoor ik zelfs vrij van mijn werk heb moeten nemen. Een kans waarvoor ik heel graag vrij neem en een event waar ik nog geen eens een idee heb wat we gaan doen.

Op vrijdag 15 september is Sophie Jackson in Nederland. Sophie Jackson schreef de boeken; Stil van jou, Stuk van jou, Samen en recent verschenen Van jou. Boeken waar ik enorm van geniet en niet kan wachten om het boek te lezen als het binnen is. Op deze 15 september mag ik Sophie Jackson interviewen. Ik vind het zo ontzettend spannend maar ook zo leuk. Welke vragen ga ik stellen en zijn ze wel goed. En het moet allemaal in het Engels.

Vrijdag 22 september stap ik in de trein richting Eindhoven en ga ik Zélia weer zien en kennis maken met haar kleine meisje. Zo benieuwd naar dit kleine meisje en nu kan ik haar eindelijk in het echt zien en gezellig met Zélia kletsen.

Woensdag 27 september heb ik een event van Anita. Wat we deze dag gaan doen weten we nog niet. Wat we wel weten is de dag, welke tijd en welke provincie. Heel benieuwd wat we deze dag gaan doen. Het is een groep dames die is uitgenodigd en gelukkig ken ik een aantal van deze dames al, een aantal niet maar de meeste volg ik wel op instagram.

De drie dagen hierboven ben ik vrij en ervoor of na deze dagen ben ik ook vrij. Heerlijk even een dagje of twee eraan vast geplakt. Gewoon om niks te doen of om wel wat te doen. Wat wil ik deze dagen doen? Een dagje naar de Dierentuin, een piercing laten zetten (hier ben ik nog hard aan het over nadenken en misschien gebeurt dit pas in oktober) en gewoon lekker rustig aan doen dat is ook wel lekker.

Deze maand is er ook iemand jarig en dat is mijn zussie; Rianne is jarig en dat gaan we natuurlijk vieren. Mijn neefjes vieren hun verjaardag en gaan Rianne en ik na heel veel jaar ons nichtje weer zien en daar heb ik ook echt veel zin in. Een datum is geprikt.

Enorm veel zin in deze maand!
Laat me weten wat er bij jouw op de planning staat.