Opdrachtjes klein of groot het blijft leuk

Grote opdrachten zijn natuurlijk erg leuk en daar dromen we allemaal van maar die kleine opdrachten die zijn soms zo veel leuker, specialer en belangrijker. Je maakt er iemand blij mee en dat kan soms ook van erg grote betekenis zijn.

Een leuke opdracht die ik pas van mijn zus kreeg was een collage maken voor haar collega die gaat stoppen met werken bij hun. De foto’s kreeg ik digitaal maar ook op papier dus eerst maar eens scannen van de originelen. Kijken waar de tekst komt te staan en beoordelen hoe de foto’s op een vel komen.

Opdrachtjes-klein-of-groot-het-blijft-leuk

Het eindproduct heb ik uitgeprint op stevig wit papier en opgeplakt op een foambord met een standaard erachter. Natuurlijk de kleine details erop zodat duidelijk is dat ik het werk gedaan heb. Inpakken en afleveren bij de klant (zussie). Afgelopen zaterdag heeft ze het gegeven en kreeg ze erg leuke reacties erop van haar collega´s.

Van kleine opdrachten volgen soms grotere, zo was dat ook met het sinterklaasfeest fotograferen voor Rombout krimpen, ik hield er een trouwkaart opdracht aan over en nu mocht ik weer wat maken. Dus neem elke klus die je leuk lijkt aan, groot of klein maakt niet uit, bied dezelfde service en beide klanten zijn tevreden en zullen je voor een volgende opdracht niet gauw vergeten en misschien zelfs aanraden bij familie en vrienden.