Opening expositie

Dinsdag 6 november was de opening van mijn expositie en wat was ik zenuwachtig. Rond zeven uur kwam ik in het Cultuurhuis aan en gelijk met mij kwamen al mijn eerste familieleden binnen lopen. Ik ontmoette de andere exposant, Piet van der Velden, er werden foto’s genomen en ook de rest van mijn familie kwam binnen lopen. Opa, papa, mama, mijn zus en mijn vriend waren er natuurlijk ook bij. Ik kreeg veel leuke cadeaus. Zo had mijn zus cupcakes gemaakt met mijn logo erop, kreeg ik rozen, een boeketje bloemen, een grote roos, een notitieboekje en een stuk chocolade met mijn logo erop.

Nadat Elvis een aantal nummers had gezongen kwam de officiele opening. Eerst was het woord aan Heidi, toen Evita, de spreker voor Piet en toen mocht ik. Ik wou iets zeggen niet lang maar toch iets, ik vond het dood eng ruim 50 mensen waar ik er maximaal 20 van kon. Maar ik heb het gedaan, wel in een sneltreinvaart maar het is gebeurd.

Onderstaande foto links; Piet, Evita en ik de rechter foto ben ik terwijl ik geïnterviewd wordt voor een plaatselijk krantje. Het was een ontzettend fijne avond met mijn vriend, ouders, zus, opa, tantes, ooms, nichtjes, neefje, vriendin, acupuncturist, en nog een aantal lieve mensen. Het deed me goed dat er zoveel mensen waren gekomen. Niet alleen de mensen die ik al kende waren enthousiast andere mensen ook en dat is erg leuk om te horen, zeker wanneer ze het zelf tegen je zeggen.