Opening I was styled by Sophie

Opening I was styled by Sophie

Vorige week zaterdag mocht ik aanwezig zijn bij de openeing van I was styled by Sophie. I was styled by Sophie zit aan de Adrien Mildersstraat 61 b in Rotterdam. Ze zijn geopend woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00, Vrijdag van 10.00 tot 20.00 en Zaterdag van 11.00 tot 17.00

Opening I was styled by Sophie

Wie/wat is I was styled by Sophie
Met de Rotterdamse mentaliteit ‘niet lullen maar poetsen’ heeft IWSBS op 4 oktober 2014 haar deuren geopend. IWSBS staat voor Brand = Human.

Onder het genot van een bakkie pleur en Rotterdamse gezelligheid verwelkomt IWSBS de klant in haar conceptstore. Daar waar fashion, lifestyle en styling samen komen. De ultieme shopping experience!

IWSBS biedt een platform voor opkomende ontwerpers, waar zij hun talent kunnen laten zien aan de wereld. Vernieuwing en exclusiviteit staan daarbij centraal.

Opening I was styled by Sophie

Achter het merk IWSBS staan twee onafhankelijke jonge Rotterdamse ontwerpers. Beiden met een eigen stijl en visie. “Wij delen de liefde voor ambacht, nieuwe technieken en excentrieke materialen. Het bundelen van onze krachten zorgt altijd voor een verrassingseffect in ons werk.”

Vanuit de liefde voor ambacht heeft IWSBS ook een eigen fashion en sieraden label.De handgemaakte producten worden vervaardigd in het atelier naast de conceptstore.

Het is een leuke winkel en de eigen gemaakte sieradenlijn is enorm mooi.

SUCCES MEIDEN!