Oui Paris

Oui Paris

Parijs de hoofdstad van Frankrijk, de stad met de Eiffeltoren, het Louvre, de Notre dame en nog veel meer. Parijs de stad die al heel lang op mijn lijstje staat om te bezichtigen. In mei gaat dat dan ook eindelijk gebeuren. Samen met mijn zus ga ik Parijs ontdekken. Rianne en ik zeggen Oui Paris

Parijs staat al een tijdje op mijn lijstje om naar toe te gaan. De stad van de liefde maar zonder mijn liefde. Die heeft niks met Parijs dus ik kies voor een super leuke gezellige trip met mijn zus. We vertrekken vanaf Rotterdam CS met de Thalys richting Parijs. We zullen daar rond 11 uur aankomen, lekker vroeg zodat we onze eerste dag gelijk al een berg kunnen zien. Maar niet voordat we onze spullen naar ons hotel hebben gebracht. We hebben een hotel in de wijk Montmartre. Heerlijk centraal en het lijkt ons een mooie wijk. We zullen twee nachtjes verblijven in het hotel en op de derde dag aan het einde van de middag terug gaan richting Rotterdam. We hebben dus drie ruime dagen om Parijs te ontdekken.

Op ons lijstje staan al een aantal dingen die we willen gaan bekijken. De sacre coeur staat bovenaan mijn lijstje net zoals de Notre dame en een bezoekje aan La duree. Ik wil lopen over de champs elysees en de  Louis Vuitton zien (Iets kopen zal het denk ik niet worden). We hebben al een heel lijstje gemaakt alleen nog geen dagplan maar daarvoor hebben we tijd zat. Rianne verwacht dat ze met mij niet stil zal zitten en in de avond blij is het bed te voelen. Gelukkig krijg ik ook vast wel een keer honger dus moeten we wel ergens gaan zitten om te eten en te rusten.

Mijn vraag aan jullie: Wat moeten we echt niet overslaan wanneer we in Parijs zijn?