Over mij

Hi! Welkom op DonderDesign, leuk dat je een kijkje komt nemen. In het kort zal ik me hier even voorstellen, wil je meer weten of heb je vragen dan kan je altijd een e-mail sturen naar patricia@donderdesign.nl.

Ik ben Patricia, geboren in 1985 en woon in Zuid-Holland in een fijn klein dorpje maar dicht genoeg bij mijn favoriete stad Rotterdam. Ik ben Grafisch Vormgever maar heb op mijn werk ook de functie Office manager erbij, dochter van twee lieve ouders, zusje van mijn beste vriendin, mama van mijn twee rode monsters Donder en Mevrouw Mieps en al jaren de vriendin van mijn gekke, lieve vriend.

mij

Bloggen over mijn passies vind ik erg leuk. Daarom lees je hier heel veel over de boeken die ik lees maar ook over mijn actieve avonturen. Hardlopen was voor mij ontspannen en genieten van mijn prachtige omgeving. Ik heb een aantal halve marathons gelopen waaronder in Eindhoven, Tilburg, Den Haag en Zandvoort. Op een gegeven moment ben ik de fun verloren in het hardlopen. Gelukkig vond ik mijn rust in wandelen. Zo blijf ik wel in beweging maar kost het me minder energie en belasting op mijn lichaam. Toch blijft het kriebelen om de hardloopschoenen aan te trekken. Wie weet komt het allemaal ooit weer samen.

De boeken die ik lees zijn van zwijmel, zwijmel tot rillend op de bank. Van heel informatief tot grappig om te lezen. Nee mij vang je niet in één genre, ik lees alles wat los en vast zit. Waarom maar één genre lezen als er zo veel meer moois is. Daarnaast lees ik niet graag hetzelfde genre na elkaar. Wanneer ik me heb verloren in een roman wil ik even iets anders, niet in een andere roman duiken maar echt totaal wat anders lezen. Wat voor mij dan een groot voordeel is; de verhalen lopen niet door elkaar heen. Ik heb het zeker wel eens gehad dat ik van de ene roman in de andere ging en ik dus echt personen miste maar die hoorden helemaal niet in het boek. Daarom is voor mij best een regel van de ene naar de andere genre gaan.

Passies in overvloed want ik fotografeer ook enorm graag. Natuurlijk door het sporten en lezen minder vaak dan ik zou willen maar ik probeer één keer per maand zeker er voldoende tijd aan te besteden. Het liefst fotografeer ik de natuur of de stad. Rotterdam is natuurlijk favoriet en er is altijd wel wat nieuws te vinden om vast te leggen. Mijn eigen dorp is zeker onderwerp van mijn camera want dat is makkelijk, ik stap de deur uit en mijn camera kan aan de slag. Wel moet ik dan goed zoeken naar dingen om te fotograferen. Het wordt dan een uitdaging.

In mijn dagelijkse leven ben ik vijf dagen in de week te vinden op mijn werk en daar mag ik me uitleven met Grafisch ontwerp maar ook met printen, afwerking en de laatste hand aan producten leggen. Het is super leuk om te zien hoe een product van niks iets wordt en wanneer je dat van begin tot einde zelf maakt is nog specialer. Daarnaast stuur ik iedereen aan en hou ik alles in de gaten wat met het bedrijf te maken heeft.

Take time to do what makes your soul happy ♥

 

Leave a Reply