Over mij

Hi! Welkom op DonderDesign, leuk dat je een kijkje komt nemen. In het kort zal ik me hier even voorstellen, wil je meer weten of heb je vragen dan kan je altijd een e-mail sturen naar patricia@donderdesign.nl.

Ik ben Patricia, geboren in 1985 en woon in Zuid-Holland in een fijn klein dorpje maar dicht genoeg bij mijn favoriete stad Rotterdam. Ik ben Grafisch Vormgever maar heb op mijn werk ook de functie Office manager erbij, dochter van twee lieve ouders, zusje van mijn beste vriendin, mama van mijn twee rode monsters Donder en Mevrouw Mieps en al jaren de vrouw van mijn gekke, lieve man.

mij

Bloggen over mijn passies vind ik erg leuk. Daarom lees je hier heel veel over de boeken die ik lees maar ook over mijn actieve avonturen. Hardlopen is voor mij ontspannen en genieten van mijn prachtige omgeving. Ik heb een aantal halve marathons gelopen waaronder in Eindhoven, Tilburg, Den Haag en Zandvoort maar sinds 2018 heb ik de rem erop gezet om te herstellen maar ook om weer echt te genieten van de kilometers die ik maak. Hardlopen gaat in eerste instantie om ervan te genieten en niet moeten maar willen hardlopen. Naast het hardlopen ben ik minimaal twee keer in de week te vinden in de sportschool waar ik werk aan een sterker bovenlichaam en een fitter persoon.

De boeken die ik lees zijn van zwijmel, zwijmel tot rillend op de bank. Van heel informatief tot grappig om te lezen. Nee mij vang je niet in één genre, ik lees alles wat los en vast zit. Waarom maar één genre lezen als er zo veel meer moois is. Daarnaast lees ik niet graag hetzelfde genre na elkaar. Wanneer ik me heb verloren in een roman wil ik even iets anders, niet in een andere roman duiken maar echt totaal wat anders lezen. Wat voor mij dan een groot voordeel is; de verhalen lopen niet door elkaar heen. Ik heb het zeker wel eens gehad dat ik van de ene roman in de andere ging en ik dus echt personen miste maar die hoorden helemaal niet in het boek. Daarom is voor mij best een regel van de ene naar de andere genre gaan.

Passies in overvloed want ik fotografeer ook enorm graag. Natuurlijk door het sporten en lezen minder vaak dan ik zou willen maar ik probeer één keer per maand zeker er voldoende tijd aan te besteden. Het liefst fotografeer ik de natuur of de stad. Rotterdam is natuurlijk favoriet en er is altijd wel wat nieuws te vinden om vast te leggen.

In mijn dagelijkse leven ben ik vijf dagen in de week te vinden op mijn werk en daar mag ik me uitleven met Grafisch ontwerp maar ook met printen, afwerking en de laatste hand van producten. Het is super leuk om te zien hoe een product van niks iets wordt en wanneer je dat van begin tot einde zelf maakt is nog specialer.

Take time to do what makes your soul happy ♥

 

Leave a Reply