Parijs random shots

Parijs random shots

Op Bevrijdingsdag vertrok ik samen met Rianne in de vroege ochtend richting Parijs. Een stad die op mijn to visit lijstje stond. We hebben veel gezien, veel gelopen en genoten. We zijn er drie dagen geweest en we hebben prachtig weer gehad. Vandaag een Parijs random shots met leuke, mooie, grappige dingen die ik onderweg tegenkwam.

Terwijl we in Parijs rondlopen kijk ik niet alleen naar de gebouwen die bekend zijn maar ook naar de niet bekende gebouwen om te ontdekken of daar ook wat moois is. Ik bekijk de straten en zie overal leuke dingen, dingen die wij niet hebben of anders. De brievenbussen vind ik geweldig. Een leuk formaat en op een pootje knal geel.

Parijs random shots

Overal kom je slotjes tegen in de stad. Deze slotjes hangen aan het hek bij het bevrijdingsvuur en de plek waar prinses Diana is overleden.Hier hebben we even bij stil gestaan, toch heel vreemd om hier nu te staan.

Parijs random shots

Wanneer ik in het buitenland ben kijk ik naar de lantarenpalen en lampen je vind ze overal en overal zijn ze anders. Sierlijk, strak je ziet ze in alle soorten, ik verzamel ze in beeld.

Parijs random shots

Parijs random shots

Leuke bordjes in de straten zat en natuurlijk trok dit kattenbordje mijn aandacht helemaal.

Parijs random shots

Overal in de stad liep ik tegen duiven aan. Ik heb een hekel aan die beesten maar deze twee zaten zo erg leuk die moest ik gewoon even vastleggen bij de klokken.

Parijs random shots

Parijs random shots

Binnenkort volgt er meer over ons tripje naar Parijs.