PERFECT FIT™

PERFECT FIT™ kattenvoer

Via The insiders mocht ik, nee mochten mijn katten PERFECT FIT™ kattenvoer proberen. Hoe ga ik zien hoe ze erop reageren want ze kunnen het me niet vertellen natuurlijk. Goed opletten dus aan ons hoe ze reageren op het nieuwe eten.

PERFECT FIT™

Wij vinden het heel belangrijk dat onze katten goed eten krijgen. Bij ons komt er geen Whiskas in huis voor de katten. Wij zien dat als mcDonalds voor katten want ze blijven ervan eten. We hadden wel eens eerder PERFECT FIT™ gehad maar dat was alweer even geleden. Beide katten hadden wat problemen met de brokjes die we hadden, het lag er de laatste tijd meer uit dan dat het in hun lichaam bleef. Perfect moment om andere voeding te testen.

PERFECT FIT™

We kregen een hele doos vol met kattenbrokjes. Één zak was opengegaan en kleine Mieps ging er gelijk op af om te snuffelen en te proeven. Om de overstap makkelijker te maken mixen we de huidige met de nieuwe brokjes. Zo kunnen ze beter wennen aan nieuw voer. Ze eten gelijk al lekker van de nieuwe brokjes en voor ik het weet eten ze alleen nog maar de nieuwe brokjes.

Binnen een week merken wij verschil bij beide katten. Het grootste verschil; geen kots meer gevonden in huis. Dat is zo fijn want kotsende katten is maar niks. Het is een bende maar het is ook niet goed voor de katten zelf want ze krijgen niet genoeg voeding binnen.

De Total 5-formule

PERFECT FIT™ heeft hoogwaardige kattenvoeding ontwikkeld met de Total 5-formule: die voldoet aan de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften van je kat. En omdat elke kat uniek is, bevat elke variant drie extra voordelen die bijdragen aan de gezondheid van je kat.

De Total 5-formule pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften van katten aan, ongeacht hun leeftijd of levensstijl. Wat die behoeften nu juist zijn?

  1. Sterk natuurlijk afweersysteem. Een verhoogd taurinegehalte en vitamine E, aangevuld met vitamine C en antioxidanten dragen bij aan een sterk natuurlijk afweersysteem.
  2. Gezondheid van de urinewegen. Gebalanceerde mineralengehaltes ondersteunen de gezondheid van de urinewegen van je kat.
  3. Gezonde spijsvertering. De voeding is bereid met hoogwaardige proteïnen en rijst die makkelijk verteerbaar zijn voor je kat.
  4. Gezonde huid en vacht. Biotine, zink en zonnebloemolie zijn een natuurlijke bron van omega-6-vetzuren, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht.
  5. Optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie. De combinatie van L-carnitine, een hoog proteïnegehalte en ideale energievoorziening bevordert een optimale gewichtsbeheersing en conditie van het lichaam.

Wij zijn heel blij met het ontdekken van PERFECT FIT™ en wat het doet met onze katten. Wij gaan als de proefzakken op zijn zelf deze kattenbrokjes voor ze bestellen. Ze krijgen een afgemeten hoeveelheid per dag en voor mijn gevoel hebben ze minder honger dan dat ze eerst hadden met hun vorige voeding.

Wat eten jouw katten en waar let je op?