Personal foto update december

Personal foto update december

December is alweer 8 dagen geleden maar toch wou ik nog even mijn december overzichtje plaatsen want er zaten weer een aantal leuke dingen tussen en fijne ontmoetingen. Kijk je mee naar mijn decembermaand.

December was de maand van nieuwe recepten uit proberen, een aantal recepten heb ik al op mijn blog geplaatst maar een aantal nog niet. Zo zie je hieronder nog een heerlijk visbord en bolussen die nog op mijn blog komen. Rechtsonder zie je een lekker bordje roti wat ik zelf maakte bij gebrek aan een goede roti zaak. Helaas is Rotiland dicht waar wij altijd roti haalde. Ken je nog een goede zaak die roti maakt in Rotterdam om omgeving dan hoor ik het graag.

Sinterklaas was nog maar net het land uit en toen besloot ik onze kerstboom op te tuigen, altijd een aardig karwei met zo’n grote boom maar ik geniet er wel van als hij aan staat. Nu hij weg is geniet ik ook even na van de heerlijk lege plek die de woonkamer nu heeft.

December stond ook in het teken van een enorm leuke ontmoeting. Ik ging kennis maken met mijn nichtje uit Amerika die ik alleen nog maar kende via facebook, instagram en de verhalen van mijn zus. We hebben een super leuke tijd gehad. We zijn naar de euromast geweest, hebben rondgelopen in een verlicht rotterdam zijn daar wezen stappen, we hebben de winterefteling bezocht, zijn wezen glow golfen (daar lees je nog over), zijn naar diergaarde blijdorp geweest waar ze ook een ollie heeft gekocht, en als afsluiter hebben we nog even gewinkeld. De week vloog voorbij, het was leuk haar te ontmoeten en het zal vast niet de laatste keer zijn. En die twee meiden met dat bakje in hun handen ja dat is gekke zus en gekke ikke want wij eten ijs van de ijssalon ook in koud die dag heel koud december.

Het woord “selfie” werd in 2013 voor het eerst opgenomen in de Dikke van Dale en tevens verkozen tot het woord van het jaar in Nederland en Vlaanderen. Natuurlijk nam ik ook een paar selfies. Zo zie je mij links op tweede kerstdag waar ik geprobeerd had mooie krullen te maken maar het lukte niet helemaal. De andere twee selfies zijn voor en tijdens het hardlopen. Bij de middelste bereide ik me voor op een regen run en de rechter liep ik op de laatste dag van het jaar terwijl er om mij heen overal al vuurwerk de lucht in ging.

Personal foto update december

Een overzicht zonder kattenfoto’s kan natuurlijk niet dus daarom sluit ik af met mijn schatjes. Mieps die kruipt wanneer ze kan in al mijn jassen, ze vind ze echt zo lekker liggen. De middelste foto is donder zijn hoofd terwijl ik naar het concert van pink kijk, hij houd er totaal niet van. De laatste foto is oudjaarsavond, onze donni die enorm bang is en helemaal weg kruipt bij ons tussen het dekbed.