Personal foto update Juli – Augustus

Personal foto update Juli - AugustusJuli en augustus waren weer twee heerlijke maanden, warme dagen, soms iets te warm, informatieve dagen, hardloopdagen, koele airco werkdagen en gewoon lekkere dagen. Ondanks de warme dagen ben ik weer lekker veel wezen hardlopen en steeds weer verder. Hardlopen betekend soms ook ontspannen en met een ladies night in de hardloopwinkel was dat wel even ontspannen met een beenmassage en voeten behandeling.

Helaas moest ik het vier weken geleden even wat rustiger aan doen want ik had pijn aan mijn scheenbeen. Met twee hardloopevenementen op de planning was dit niet ideaal maar volgens de fysio was ik er op tijd bij en kon ik met oefeningen en iets meer rust veel bereiken. Gisteren had ik mijn eerste 10 km evenement in Capelle aan den IJssel. (Ik schrijf dit vooruit dus weet de tijd nog niet maar hoop dat het goed gaat)

Naast informatie over hardlopen had ik ook nog een zeer informatieve ochtend over macro fotografie bij camera express. Natuurlijk ben ik al met de tips op pad geweest en een aantal leuke foto’s zijn daar het resultaat van. Deze foto’s zullen komende weken voorbij komen.

Dat ik veel hobby’s heb is denk ik af en toe wel te merken. Fotografie, hardlopen, ontwerpen, lezen, tekenen, schilderen en ga zo maar door. Hieronder twee tekeningen die ik afgelopen maand maakte. Ik gebruikte mijn potloden die ik in Rome gekocht had en ze zijn erg fijn.

In de tussentijd heb ik ook nog twee ritjes schiphol gehad om mijn zus en ouders weg te brengen die naar familie in Amerika gingen. Na drie weken kon ik ze gelukkig weer ophalen en hebben we lekker een beetje bij kunnen kletsen en de volgende dag kunnen feesten op het verjaardagsfeest van mijn tante.

Op het verjaardagsfeest was ik tot een bepaalde tijd ook aan het werk en daarom had ik de week erna wat uitzoek en maak werk. Bij mijn cd maak ik een klapkaart met een aantal foto’s zodat de ontvanger al iets tastbaars in zijn handen heeft, leuker dan alleen een cd.

Weer twee leuke maanden voorbij. Voor september staat er in ieder geval een 10 km op het programma bij de ronde van nedstaal in Alblasserdam, wil ik mijn zus nu echt op de foto zetten en tips toepassen die ik in de tussentijd genoteerd heb verder gaan aanstaande vrijdag mijn foto’s van bibliotheek verwisselen en zien we wel hoe de rest van de maand verloopt.

Hebben jullie al leuke dingen op de planning staan?