Personal foto update juni juli

Sinds mijn vorige personal update heb ik alweer 262 foto’s met mijn telefoon gemaakt, daar zit dus niet mijn tab en camera’s bij. Veel foto’s zijn van onze katjes, van hardlopen, eten, mijn verjaardag en voorbereidingen van mijn expositie.

Hardlopen is wat ik minimaal drie keer in de week doe en deze maand was heerlijk. Ik heb hardgelopen in Rome, heb aardig wat recordjes verbroken en mijn tijden verbeterd.

personal-update-juni-juli

Ik heb een foto van de katjes die wel heel speciaal is want ze liggen samen bij mij te slapen en dat gebeurt echt nooit. Normaal is het alleen sweety die af en toe bij me kruipt en donder die rondjes om mijn hoofd loopt om me wakker te maken. De foto is van onze eerste nacht weer thuis dus was het wel erg leuk.

Was er weer de eerste donderdagavond bij mijn zus en binkey met mooi weer dus dan moet er ijs gegeten worden.

Hebben we op mijn werk veel gebak gegeten deze maand.

Heb ik een super mooi verjaardagscadeau gekregen en zijn we lekker uit eten geweest.

Had ik een photoshoot gedaan met zelfgemaakte props en heb ik met de foto een uitnodiging moeten maken maar daarover later meer want hij wordt vandaag opgehaald.

Lekker eten en mooie bloemen horen natuurlijk ook bij de zomer net zoals lekker op het balkon zitten en lezen en leren.

Personal foto update juni juli