Personal foto update november

Personal foto update november

Wat een leuke maar wel enorm drukke maand was november. Het begon met een vrije werkdag maar een drukke dag voor DonderDesign omdat mijn foto’s moesten verhuizen. De maand bestond verder uit lekker thuis zijn met de katten zelfs voor een week vier katten! Hebben we een nieuw familielid Beer, die mij een aantal nachten heeft wakker gehouden en zelfs vriendjes werd met mijn papa.

Personal foto update november

Mijn waslijn bestaat vooral uit sportkleding en dan vooral asics heeft de overhand. Loop ik gewoon door regen en wind en bij thuiskomst lekker de kaarsjes aan. Met mama ging ik een dagje naar de margriet winterfair wat echt super leuk was. Verder werkte ik veel, en ook in het weekend moest er een keer gewerkt worden, niet mijn hobby maar soms is het niet anders. Een flesje rosé en beschuit met muisjes kreeg ik van een klant als dank voor de goede zorgen van het geboortekaartje en dat kleine gebaar doet zoveel goed op een enorm drukke dag.

Natuurlijk ben ik wezen hardlopen en tikte ik met mijn nike horloge de 700 km aan!! en zit ik nu al over de 600 km alleen al dit jaar. Liep ik eindelijk weer eens 10 km en hebben we natuurlijk lekker gegeten want zonder lekker eten niet hardlopen.

December is alweer bijna op de helft, het gaat snel sneller snelst richting het einde van het jaar.