Personal Photo update oktober

Personal Photo update oktober

Een drukke maand is weer voorbij en het houd niet op hoor want aankomende maand is weer lekker druk maar we kijken eerst even terug op afgelopen maand.

Deze maand bestond uit hardlopen, eten, werken, Body Balance, BBB, Binkey, Mieps, Donder, regen, sporten, werken aan mijn expositie, fijne wandelingen, lezing landschapsfotografie en Halloween. Hieronder een uitgebreider overzichtje.

Elke week sport ik 3 tot 7 keer in de week, elke zaterdag om 10 uur doe ik body balance, 2x in de week sta ik in de sportschool met mijn zus en ertussendoor ben ik buiten te vinden om te hardlopen (of met te slecht weer in de sportschool) Bij sporten hoort ook goed eten en daarom heb ik een aantal recepten geprobeerd uit het hardloperskookboek. Deze maand testen we BBB maar dat had tot gevolg dat wij enorme, enorme spierpijn hadden (ja 2x enorme want het was echt of ik een schop tegen mijn kuit had gehad). Samen deden we ook een les Body Balance op dinsdag maar ik vind zaterdag toch fijner.

Natuurlijk heb ik ook gewerkt deze maand en ik moet zeggen het was best druk en veel. Hierboven twee foto’s die gemaakt zijn op mijn werk, enorme banners snijden en boekjes inbinden zijn leuke bezigheden naast de bezigheden achter de computer. De andere twee foto’s zijn voor DonderDesign gemaakt want er moest weer gewerkt worden aan een nieuwe expositie.

Drie random foto’s; de tangle teezer die ik kreeg van mijn zus nadat zij in londen was geweest op een beurs, de kaarsjes die weer aangaan en Mieps en ik.

Maar de leukste foto die op mijn telefoonstaat van afgelopen maand is toch deze van Binkey. Die heerlijke kop en die poten op tafel. Mooi apart beestje.

November wordt weer een leuke maand. Aanstaand weekend ga ik met een groep meiden naar Utrecht om een hapje te eten en lekker te kletsen. Het andere weekend ben ik ook in Utrecht te vinden maar dan met mijn moeder om samen naar de margriet winterfair te gaan. We krijgen weer een logee en verder zijn werken en sporten de meesten dingen die ik ga doen.

Wat voor leuks ga jij doen in November?