Personal Photo update september

Personal Photo update september

………………….. en voorbij. September was druk, vermoeiend maar wel met mooie momenten om op terug te kijken.

September begon goed met een zondagochtend rondje waarbij ik tot de ontdekking kwam dat ik een serie aan het fotograferen was. In de middag liep ik nog eens 10.3 km in 1 uur 6 minuten en 34 seconden.

De werkweken waren druk maar erna kon ik op de donderdagavonden van heerlijk eten bij mijn zus genieten, met zelfs nog een keer een warme septemberavond.

Hadden we een week drie katten in huis.

In september had ik ook mijn derde hardloopwedstrijd en mijn tweede 10 km wedstrijd. Samen met mijn oom liep ik de ronde van Nedstaal. Ik liep hem in 1 uur 2 minuten en 6 seconden. Na dat weekend was het over met hardlopen, ik was op, uit en over. Spierpijn, vermoeidheid en kiespijn staken op. Nog twee keer ben ik wezen hardlopen, 3,5 en 3 km maar alleen de 3 van afgelopen zondag voelde weer goed.

Ondanks niet hardlopen heb ik (wij) niet stilgezeten. Mijn zus en ik zitten op de sportschool! Na de proefles hebben wij ons gelijk ingeschreven. Bijna alle keren dat we gingen regende ik dus was ik zo blij dat we deze keuze gemaakt hebben, toch trainen en gezellig samen.

Deze maand was ook mijn zus jarig en vierden wij de volgende dag haar verjaardag door te shoppen en een hapje te eten.

Personal Photo update september

Verder las ik in een week tijd Geen gezeik uit (zondag lees je hoe ik hem vond), kreeg mijn cadeau een mooi plekje bij mijn zus, ging ik naar een lezing van Henri Senders met mijn vader en deed ik een shoot met mijn ouders.

Oktober is begonnen, het is herfst de bladeren gaan vallen en de tijd van lekkere warme truien breekt aan. Oktober wordt weer een leuke maand, hoop ik wat meer kilometers te gaan hardlopen, Nog een mooie zondag mee te pikken om ook eindelijk die shoot met mijn zus te doen en natuurlijk gewoon genieten.

Wat wil jij deze maand doen?