Personal update februari

Personal update februari

Februari is een maand die vol emoties zat, ditmaal geen leuke emoties maar gelukkig waren er nog een aantal dagen met leuke dingen.

Zondag 2 februari waren mijn vriend en ik alweer 8 jaar samen en hebben we het lekker klein samen gevierd, met een slinger, brownies en lekker samen zijn. Dezelfde dag in de avond plaatst Frank Doorhof een bericht op facebook en daarop reageer ik enthousiast, een dinsdag avond lees ik dat ik naar Emmeloord mag. Helemaal enthousiast vergeet ik hoe ver het reizen is en hoe lang ik onderweg ben heen en terug. Helaas werd dit leuke nieuws overstemd door slecht nieuws. Het gaat erg slecht met mijn oma, oma die ouder en vergeetachtig word maar altijd gezond was zal niet lang meer te leven hebben.

Donderdagmiddag vertrek ik om half 5 richting Emmeloord, ik sta op sommige plekken stil andere plekken rij ik 30 en andere 130, half 7 ben ik gearriveerd en na een inspirerende en informatieve avond rij ik weer terug door enorme regenbuien en om 1 uur stap ik mijn huisje weer binnen. Was de reis het waard? Ja zeker, ik zou het zo weer doen. Die avond kocht ik gelijk het boek mastering the modelshoot en nu lees ik er elke keer een stukje uit.

Zaterdagavond ben ik nog even bij mijn oma geweest samen met mijn vader, moeder en zus, dit was de laatste keer dat ik haar gezien heb en ik weet zeker dat ze ons nog gezien heeft. Zondagavond was haar lichaam op, een emotionele week volgde en eindigde op zaterdag met de begrafenis. Het was een zware week, elke dag langs oma haar huis rijden want ja haar huis ligt op de weg naar mijn werk, maar de week had ook mooie momenten want je haalt ook herinneringen op, ziet je familie en dan daar zie je een enorme gelijkenis met je neef. Cola! Cola overal bij, aspirines innemen met Cola hahaha precies zoals ik het doe. Het fijnste wat ik van oma geleerd heb en wat ik nooit zal vergeten en verleren is coca cola drinken, van oma mocht het zelfs bij het eten. Misschien heel sentimenteel of raar maar mijn eerste flesje cola na de begrafenis kon ik niet afstaan, hij heeft nu een mooi plekje tussen mijn verzameling. We gaan de mooie momenten met oma onthouden en elke keer als we praten komen er meer bij.

Er stond nog wat leuks op de planning, mijn zus en ik gingen een les boksen en na de twee heftige weken was het wel even lekker om ons helemaal in het zweet te werken, kapot te gaan, over onze grens heen te gaan en lekker los te gaan. Erna hadden we beide flinke spierpijn zelfs 5 dagen later nog.

Deze maand ben ik ook nog lekker creatief geweest en heb ik lekkere dingen gebakken maar dit zijn dingen die ik jullie later nog ga laten zien. En ik heb zometeen een hele mooie werkplek in de woonkamer maar die is nog niet helemaal af maar al wel bruikbaar (bovenaan een sneakpeek).

Om af te sluiten een paar leuke foto’s van onze vriendjes Donder, Mieps en het broertje van Mieps Binkey, drie heerlijke vriendjes die er voor ons zijn en wij voor hun.