Personal Update januari

Personal Update januari

Vandaag de laatste dag van januari, jippie!! Wat duurde januari lang, 4x zo lang, nee 6x zo lang als december. Het is mijn gevoel dat deze maand zo lang duurd, het komt doordat alle leuke dingen al zijn geweest, de lichtjes de kast weer in gaan, de vrije dagen zijn geweest en het buiten nog steeds zo donker, grauw en nat is. Maar ik ben natuurlijk ook deze maand weer door gekomen, met leuke en minder leuke natuurlijk.

Personal Update januari

De derde dag van het jaar reed ik in een stormbui richting Schoonhoven om mijn foto’s op te hangen in de bibliotheek. Een mooie ruimte waar mijn spullen hangen en natuurlijk ben ik daar blij mee. Van de bibliotheek kreeg ik ook nog een email dat ze enorm verrast waren over de kwaliteit van mijn werk. Nou dat gaf wel een heerlijk gevoel.

Een aantal keer kon je me weer in de keuken vinden om nieuwe recepten te proberen. Sommige dingen waren lekker andere heerlijke en er was ook soms iets voor de prullenbak.

Wii, sportschool, body balance, hardlopen, nee ik zit niet stil en het zijn niet opeens de goede voornemens, sporten vind ik gewoon heerlijk om te doen en zoals je woensdag kon lezen ben ik aan het trainen voor de eerste wedstrijd; CDC Den Haag.

Mijn fototoestellen collectie werd ook uitgebreid. De oude minolta van papa kreeg ik en weet je wat ….. er zit nog een rolletje in!! Wat zal erop staan?? Binnenkort even een batterij halen en het rolletje vol schieten. Natuurlijk moest de camera een mooi plekje hebben en ben ik wat aan het schuiven geweest. Binnenkort zal ik mijn uitgebreide collectie laten zien.

Jammer van januari was dat de koelkast kapot ging en we bijna twee weken zonder zaten maar gelukkig is het dan wel weer “winter” en we zaten nog in de garantieperiode. Maar die koelkast vergeet ik weer snel vooral als ik buiten naar de bloesem kijk, wat kan ik daar blij van worden, roze bloesem is zo prachtig.

Januari sluit ik ook altijd fijn af want dan heb je het Boekenfestijn in Rotterdam. Jullie zagen afgelopen zondag mijn aankopen en deze zondag die van Rianne.

Vandaag sluit ik de maand ook heerlijk af met een vrije dag, ik ga fotograferen, met mama naar Schoonhoven, mijn collectie weghalen, sporten en lekker genieten.

Fijn weekend!