Personal update maart

Personal update maart

Februari is aan me voorbij gevlogen en maart heeft het tempo nog eens versneld. Rare weken zijn het geweest maar wat was het ook weer een leuke maand. Een maand met mooie momenten met familie en vrienden, prestaties die ik niet had verwacht, publiciteit die ik niet had verwacht dus laten we eens kijken naar wat voor moois deze maand bracht.

Personal update maart

Opa werd deze maand 81 en precies een jaar geleden vroeg ik hem of hij samen met mij in het gemeentehuis wou exposeren. Nu een jaar later hebben we dit samen bereikt, staan we op de website van diverse media, in het plaatselijke blaadje en in het Algemeen Dagblad. Ja het Algemeen Dagblad heeft een kort stukje gepubliceerd en dat maakt me enorm blij, nog geen eens voor mij maar voor mijn opa dat ik dit samen met hem mag meemaken. Na aanleiding van deze kans heeft mijn opa alweer een uitbreiding op zijn theepotten mogen ontvangen van een mevrouw die is wezen kijken.

Mooie momenten met opa, mooie herrineringen aan oma. De foto links wist ik dat ik had, de foto rechts heb ik weer mogen vinden tussen de kaarten die ik van oma had gehad. De foto’s staan bij een bord met een hond, een mooi aandenken aan oma.

De mooiste dag van de maand was de dag van de cpc in den haag. Met een blaasontsteking deed ik mee aan de 10 km loop. Ik zette geen geweldige tijd neer maar ik genoot van het begin tot het einde en daar gaat het uiteindelijk om. Het hele verslag lees je hier.

Als je je nog afvroeg waarom ik mijn blog donderdesign heb genoemd dan moet je maar naa de linker foto kijken. Eronder zit ik donder en  nu ook mieps houden alles goed in de gaten. De rechter foto is een zeldzaam moment want mieps kruip alleen s nachts bij je en niet overdag

In mijn pauze genoot ik van de zon als die er was, deed ik heerlijk mijn best in de sportschoool en rende ik heerlijk door de regen.

Nog een enorm leuke dag was maandag 24 maart, een heerlijke vrije dag, het zonnetje was er, op mijn balkon was het heerlijk zodat ik daar lekker creatief bezig kon zijn en in de avond ging ik met mijn zus een hapje eten en naar het concert van de Backstreet Boys.

bsbGeniet van deze lekkere zonnige zondag, ik ga het ook doen!