Personal foto Update

Met mijn mobiele telefoon maak ik echt veel foto’s, sommige plaats ik op instagram, facebook of twitter. Andere foto’s zitten daar maar op mijn telefoon terwijl ze echt leuk/mooi zijn. Om die leuke foto’s ook eens iets mee te doen het ik een Personal foto Update gemaakt met een stel leuke/mooie foto’s of die een verhaal hebben.

Personal foto UpdateIn een Personal foto Update mogen mijn katjes natuurlijk niet ontbreken dus ik begin met mijn twee grote lieverds. Samen in hun mandje en het maakt Sweety niet uit waar Donder ligt ze gaat bovenop hem liggen, resultaat een gescheurd mandje. Rechtsboven heeft Donder zijn kleine jongen hoofd zo leuk wanneer hij die heeft, normaal is het meer serieuze kat. De drie foto’s onder zijn Sweety (Mieps). Uren kan ze trappelen op bed tot ze haar plekje gevonden heeft, meisjes moeten natuurlijk gekamd worden en mieps probeerd de boeddha houding.

Liep ik vorige maand samen met nog zo’n 70 meiden in het Kralingse bos met Girlslove2run, Brouwertje en Dailylin. Dit was echt zo gaaf en zeker voor herhaling vatbaar.

Na de hemelvaartsdagloop kocht ik nieuwe schoenen voor mezelf en ze zijn fantastisch (bedankje naar de Hardloopwinkel). Ik liep vorige maand 23 keer met een totale afstand van  89.1 km. Echt zo heerlijk, soms ga ik zelfs elke dag al is het maar een klein stukje.

Natuurlijk kan ook fotografie niet ontbreken! Ik ben heerlijk aan het leren door filmpjes te kijken, te lezen en notities te maken en de notities toe te passen. De rechter foto is gelijk een sneakpreview voor wat er nog aankomt.

Wat vinden jullie van zulke overzichtjes?
Vaker doen of bij deze ene keer laten?