Photoquote 12 No words

Photoquote 12 No wordsZaterdag had ik zo’n moment. No words. Woensdag maakte ik mijn fotoboek voor mijn opa af en zaterdag werd hij bezorgd. Een uur later zaten we bij opa en gaven wij ons laatste cadeau voor zijn verjaardag van dit jaar. Ik was zo onrustig dat ik niet stil kon zitten en maar door de woonkamer bleef lopen. Hij pakte het cadeau uit en daar was het moment, de blik in zijn ogen, daar zijn geen woorden voor en daar doe ik het voor. Het fotoboek ging hij gelijk doorkijken en toen hij klaar was weer en daarna mocht mijn vader hem even zien. Mijn opa is ontzettend blij met het boek wat ik gemaakt heb en daarmee ben ik heel blij. Waarschijnlijk zal hij deze week aan veel mensen laten zien worden want veel van zijn vrienden staan er ook in. Maar zijn trots staat er ook in; zijn kinderen en kleinkinderen.