Photoquote 3 – 2013

Mijn tweede boek van dit jaar wat ik uit ga lezen is No 1 van Dyanne Beekman en daarin stond deze goede zin; De beste manier om de toekomst te voorspellen is om deze zelf te creëren. Ik ben het hier zeker mee eens en probeer ook mijn eigen toekomst te maken. Niet met alles zou dit lukken want ik heb gelukkig niet alles in de hand. Maar neem nou als voorbeeld de komende exposities, ik heb zelf e-mails gestuurd naar de diverse expositieruimtes, reactie gekregen en afspraken gemaakt. Daar mijn werk laten zien en daardoor vier datums geprikt om te exposeren. Momenteel ben ik de eerste expositie al aan het voorbereiden want ik wil hem beter laten zijn dan de vorige. Fotografie is waar ik me op wil richten, mee bezig zijn, het is iets waar ik van geniet en nog lang wil doen.

photoquote, snow, sneeuw, Photoquote 3 - 2013,