hart

Photoquote 3 – 2019 – In je hart

10 maart, de verjaardag van mijn Opa. Helaas is hij niet meer bij ons. Maar ik heb zo veel mooie herinneringen en die draag ik met me mee. Van de week zag ik een prachtige quote die daar perfect bij past. 

Mijn hart zit zo vol met mooie herinneringen. Herinneringen van een mooie trotse opa. In het huis op de Lorentzweg zoeken naar de nieuwe puzzels. Het was goed zoeken want tot het laatste stukje was het huis bekleed. Chippies eten op zondag uit de grote houten schaal eerst alle grote en dan de aller kleinste. Rijden op de quat, zwemmen op vakantie en het eerste ritje in mijn auto.

We hebben zoveel gedeeld, groot en klein. Samen een Tompouce eten was al een heel feest. Hardlopen heb ik zelfs nog met u gedaan. Opa fietste dan wel heel langzaam maar ik liep ernaast en dat vond ik zo gaaf. En hij nog vragen of hij niet te hard ging. Tijn en ik zijn zelfs een keer achter opa aangereden toen hij aan het fietsen was. Gewoon om te kijken of hij wel veilig ergens aankwam.

We hebben samen een expositie gehad in het gemeentehuis, dat was zo fijn. Ik kan nog uren doorgaan want er zijn zoveel mooie herinneringen. Ik zou een rol behang nodig hebben om ze allemaal op te schrijven. Weet je hoe mooi hij dat zou vinden een rolbehang met alle herinneringen want ja behangen was niet alleen een deel van zijn werk, hij deed het al die jaren erna ook nog graag.

Ik draag mijn opa met me mee in mijn hart en dat is heel erg fijn.