Photoquote 33 Inspiratie

Photoquote 33 Inspiratie

Inspiratie vind ik in veel dingen, soms zijn ze groot maar de andere keer heel klein. Het kan een mooie quote zijn, een afbeelding, tekening of een object. Wanneer het me aanspreekt kan het me inspireren. Inspireren om te fotograferen, te tekenen, te creëren of te leren.

Mijn inspiratie op dit moment bestaat vooral uit

Creative Live
Creative live helpt om je creative en zakelijke expertise te laten groeien. Gerenommeerde professionals geven seminars die je live kunt bekijken, je kunt vragen stellen aan de professional maar ook aan de cursisten. De verschillende categorieën zijn: fotografie, business, software, design, video & film en lifestyle.

Sue Bryce
Fotograaf en spreker bij o.a. Creative live. Ze maakt enorm mooie foto’s van mannen en vrouwen en kan goed uitleggen wat je moet doen om een betere fotograaf te worden, hoe je zakelijk goed kan zijn maar ook voor jezelf.

Your Inspiration Blog
Your inspiration Blog is de blog van Mariet Mons waar ik vorige week al een aantal foto’s van liet zien. Ze maakt veel mooie foto’s, schrijft erg fijn en inspireert. Afgelopen zaterdag kon je haar nieuwe werkplek zien op haar blog en het is echt een fijne plek met mooie details en fijne afbeeldingen, zo zou ik graag ook een plekje hebben.

Pinterest
Mijn borden met inspirerende beelden, van interieur tot fotografie van Disney tot boekenkasten en van tatoeages tot handtassen.

Tijdschriften
Op het moment lees ik veel fotografie tijdschriften o.a. Photodigitaal is favoriet. Met inspirerende beelden maar ook workshops om zelf uit te voeren.