Photoquote 36 running

Photoquote-36-runningOp 27 augustus liep ik mijn eerste 10 km wedstrijd, dit was tijdens de ronde van west in Capelle aan den IJssel. Ik liep de 10 km in 1.04.18 een mooie tijd tijdens een leuke ronde. Afgelopen zaterdag liep ik de Ronde van Nedstaal in Alblasserdam. 10 km in 1.02.06. Een snellere tijd en zelfs een pr op de 10 km!

Tijdens zo’n wedstrijd loop ik echt niet fluitend mijn rondje, ik vraag meer van mijn benen dan normaal, soms wil ik al bij 3 km stoppen maar doe het niet ik ga door want die eindstreep moet gehaald worden. Na de finish heb ik zo’n heerlijk gevoel, ik heb het gedaan, de eindstreep behaalt en ik heb niet stil gestaan.

Op dit moment staan er nog geen nieuwe wedstrijden geplant maar ik ga er zeker nog meer lopen want het is erg leuk om mee te doen.