Photoquote 37 Autumn

Photoquote-37-autumnDe zomer is echt over, een week met regen heeft dat wel duidelijk gemaakt. Mijn lekkere dikke lange trui is de kast alweer uit geweest. De kaarsjes hebben weer gebrand en de eerste bladeren beginnen te verkleuren en te vallen. Photoquote 37 Autumn

De tijden van boswandelingen, blaadjes in de lucht gooien, paddenstoelen zoeken en lekkere warme kroketten eten om op te warmen na een wandeling zijn weer aangebroken. Hoe fijn ik de lente vind kan ik me toch ook enorm goed vinden in de herfst. Bij herfst hoort regen, onweer, wind, vallende bladeren, en een natuur die zijn prachtige kleuren laat zien. Regen hoort bij herfst en in de herfst periode kan ik regen ook wel waarderen. In de avonduren zit ik dan ook graag met een boek op de bank of nog liever op bed terwijl ik de regen hoor tikken tegen het schuine dak.

Mijn favoriete bos is Het Kralinsebos, met de vele paden en routes, langs water, bomen en dieren. Ga je naar het Kralingsebos sla dan zeker niet de herten over en neem geen brood mee maar een peen of krop sla dat vinden ze veel lekkerder. Ik moet maar eens snel richting het bos gaan om de eerste veranderingen van de natuur vast te leggen en te genieten van de geur die daarbij hoort.

Wat is jouw fijnste moment van de herfst?