Photoquote 38 keep your eyes open

Photoquote 38 keep your eyes open

Bovenstaande foto heb ik gemaakt na aanleiding van een foto die op yourlifestyleguide stond alweer een tijd geleden. De inspirerende foto heb ik uitgeprint en ook erbij gezet zodat ik weet hoe ik hierop kwam en hoe mijn resultaat is. De inspiratie foto voelt nog steeds een stuk fijner aan maar dat komt ook door het uitzicht op zee. Ik wil meer gaan fotograferen met inspiratiefoto´s, je leert er van kijken en doen.

yourlifestyle

De quote kwam ik van de week tegen op het heerlijke inspirerende pinterest. Ik was niet op zoek naar een quote maar als je ergens niet naar op zoek bent dan vind je vaak de mooiste dingen. Tegelijkertijd is het ook een toepasselijke quote.

Photoquote 38 keep your eyes open

De quote is van Grace Coddington, fashion model eind jaren ´50 en in de jaren ´60, later ging ze werken bij de Britse Vogue en US Vogue. In The september issue kon je haar aan het werk zien voor de US Vogue waar ze de meest besproken Vogue editie van het jaar maakte The september issue…… complete inspiratie