Photoquote 39 inspire someone today

Photoquote 39 inspire someone today

Afgelopen zaterdag raakte ik geïnspireerd door Henri Senders (hier lees je woensdag meer over). Gisteren werd ik geïnspireerd door mijn eigen startnummers en ben ik weer een rondje gaan hardlopen. Wie mij vandaag inspireert om iets te doen weet ik nog niet, ik weet dat ik ga werken en daarna richting de sportschool ga.

Photoquote 39 inspire someone today

Ik hoop mezelf maar ook mijn zus geinspireert te houden voor de sportschool. Vandaag gaan we weer lekker warm worden op de track crosstrainer gevolgd door arm, rug en buikspier oefeningen, daar tussen nog even een andere crosstrainer en als afsluiter gaat mijn zus vaak fietsen en ik even lopen op de loopband.

Wie inspireer jij vandaag en wie heeft jouw geïnspireerd?