Photoquote 42 never stop

Photoquote 42 never stop

Om meer te leren over fotografie, marketing, social media, enz kijk ik naar Creativelive. Ik leer hier echt heel veel van want de sprekers zijn fotografen (of andere sprekers) die al aardig wat ervaring hebben met alle onderdelen van het vak.

Mijn notitieboekjes worden steeds voller met notities die ik genoteerd heb tijdens, Glamour Photography with Sue Bryce, Marketing for Photographers with Skip Cohen, Marketing Your Photography Business – Sal Cincotta, The Art of Pregnancy & Newborn Photography, Pets and People Photography en nog vele meer. Tips van houding, contact tot het bepalen van materialen. Het kost tijd om deze afleveringen te kijken, vaak zijn het drie dagen achter elkaar dat je moet kijken om alles te zien live. Live is het in de avond/nacht maar vaak is er ook rebroadcast en je kan ze online kopen. Terwijl ik achter mijn computer zit en foto’s bewerk, afbeeldingen zoek of blogjes tik staat creativelive vaak aan om zo geen aflevering te missen. Het kost dus tijd om veel afleveringen te zien maar elke keer leer ik er weer van, krijg ik zin om te fotograferen en interesseert het me niet wat een ander van mijn werk vind. Het gaat erom dat ik tevreden ben, leer en geniet. De belangrijkste les die je bij iedereen leert;

Photoquote 42 never stop