Photoquote 43 I just need a road

Photoquote 43 I just need a road

Het enige wat ik nodig heb is een weg en mijn schoenen, mijn hardloopschoenen brengen me overal heen waar ik wil een kilometer run of een 10 kilometer run.

Mijn eerste startnummer voor 2014 is bekend en zal 1062 zijn. Ik zal dit nummer dragen tijdens de marathon van Rotterdam waar ik de 10 km ga lopen. De voorbereidingen zijn gestart en ik ga hard trainen om een mooie eindtijd neer te zetten. Mijn doel is om de 10 km tussen de 50 en 60 minuten te lopen. Naast hardlopen zal ik ook veel krachttraining doen want ook mijn benen en bovenlichaam moet sterker worden om sneller te worden.

Photoquote 43 I just need a road

Na de 10 km in Rotterdam, komt de 8,6 in Lekkerkerk tijdens de hemelvaartsdagloop, 10 km in Capelle aan den IJssel tijdens de ronde van west, 10 km in Alblasserdam tijdens de ronde van nedstaal, 10,15 of 20 km in Capelle aan den IJssel tijdens het schollebosloop, 10 of 15 in Rotterdam bij de Erasmusronde en 15 tijdens de bruggenloop van Rotterdam. Dit zijn de wedstrijden die ik zoiezo wil gaan lopen en wie weet komen er nog een paar bij. Hardloopwedstrijden zijn verslavend, het is zo leuk om te doen en mee te maken dat na 1 keer kan je niet meer stoppen.