Photoshoot en een uitnodiging

Laatst had ik een kleine photoshoot voor een uitnodiging. De bedoeling van deze shoot was geschikte foto’s voor een uitnodigingen niet de standaard toen en nu foto.

Allereerst zijn we naar de locatie van het feest gereden, heb ik even daar een rondje gelopen en hebben we daar een paar foto’s gemaakt. Helaas was het erg lastig daar goede foto’s te maken door de stevige wind die er stond. De foto’s die we hier maakte waren vooral serieus. Voor de voorkant foto zijn we naar een parkje gegaan. We hebben daar een hek versierd met slingers, de cijfers 50 opgeblazen en een sjerp omgedaan. Het leuke is dat de foto die het geworden is voor de voorkant de laatste foto is die ik nam en gewoon heel spontaan was ontstaan.

Photoshoot en een uitnodiging

Ondertussen is de uitnodiging ook gemaakt en op de post gegaan. De voorkant dus de grappige foto en aan de binnenkant nog een serieuze foto.

Ik vond het super leuk om deze opdracht te doen zowel de fotografie als het ontwerpen van de kaart, natuurlijk heb ik het voor afgeven weer netjes ingepakt en mijn logo erop geplakt. Het totaal plaatje afgemaakt. Na een aantal dagen kreeg ik nog een telefoontje dat ze ook nog een poster wou die eruit ziet als de voorkant van de kaart.

De locatie van de foto’s zijn: De portier en bos, beiden in Alblasserdam.