Photoshoot op een lekkere lentedag

Vorige week woensdag kreeg ik een berichtje van mijn nichtje of ik zin had in een Photoshoot op een lekkere lentedag die zondag met haar. Daar had ik wel zin in, eerder dit jaar had ik haar al gefotografeerd maar toen was het nog best frisjes en ik vond het wel leuk om nog eens te doen. Van te voren had ik een paar ideeën opgezocht maar wat we precies gingen doen wist ik nog niet. Het blijft lastig om een concept uit te denken want je moet rekening houden met het weer, wat het model draagt en nog meer dingen. Ik had een aantal leuke dingen voor op de grond maar helaas had het de hele avond en nacht geregend maar ondanks dat hebben we veel leuke foto’s kunnen maken. Ik was wel super blij met de kleren die ze had aangetrokken want die kleuren staan haar erg goed, ook haar haar had ze anders gedaan, de vorige keer was het recht en nu gestyled met een krultang.Photoshoot op een lekkere lentedagDie zondag was het zeker mooi weer en gingen we naar een deel van het Loetbos om foto’s te nemen. Wat wel even wennen was waren de wolken die elke keer voor de zon gingen, hierdoor waren soms de foto’s te donker en moest ik snel mijn instelling veranderen. Kwam de zon dan weer moest ik weer terug schakelen.  Uiteindelijk heb ik veel leuke foto’s kunnen maken en was het erg gezellig.

De foto linksonder heb ik zowel in kleur als zwart/wit, beiden vindt ik ze wel wat hebben. Welke vinden jullie mooier?

Als laatste mijn favoriete foto al deelt hij hem denk ik met de zwart/wit rechtsboven.