Photoshoot: The all come together

Na de laatste photoshoot was het tijd om de collage af te maken. Ik was uitgegaan van een liggende 60 x 90 canvas maar de verdeling werkte niet lekker ik kon de foto’s niet goed kwijt en het werd geen geheel. Hierdoor koos ik ervoor om te kijken hoe een staande 60 x 90 zou werken en toen viel alles gelijk op zijn plek. Iedereen kreeg een mooi plekje en er werd nog één nieuwe foto gemaakt. Mijn ouders wou ik opnieuw op de foto want ze vielen helemaal weg op de plek die ik voor ze in gedachten had. Gelukkig hadden we een mooie avond en konden we nog de juiste foto maken. Op het laatste moment veranderde ik nog een klein detail en daarna verzond ik hem. Zoals je hieronder ziet is de indeling geworden.

Photoshoot canvas

Na nog een klein stress momentje kon ik hem de avond ervoor ophalen en wat was ik er blij mee en enorm opgelucht. Hij was af en klaar om te geven nadat ik hem mooi had ingepakt natuurlijk. Op het feest van mijn opa heb ik hem mogen geven en wat was dat een mooi moment, iedereen stond op een rij te kijken hoe het eindresultaat was geworden. Alleen mijn vriend en ik hadden hem in het echt gezien en mijn ouders wisten hoe de indeling werd verder niemand. Bewust had ik hiervoor gekozen want anders gaan er te veel mensen over en wordt er totaal geen keuze gemaakt, om zelf die keuzes te maken was al lastig genoeg. Toen mijn opa hem uitpakte en de helft van het papier eraf haalde zag hij wat het was en was hij al enorm blij. Ik hoop dat ik dat moment nooit ga vergeten want dat was voor mij het mooiste moment van die dag en daarvoor heb ik het gedaan. Opa heeft zijn hele gezin bij elkaar aan zijn muur hangen.

Photoshoot: The all come together