Pictures I forgot

Pictures-I-forgot-donder

Mijn map Foto’s 2012 bevat 11.820 foto’s in 205 mappen een totale 50.1 GB en het jaar is nog niet om. Zoveel foto’s nooit alles hier geplaatst, sommige niet omdat ze persoonlijk zijn, anderen niet omdat ze niet goed genoeg zijn en andere omdat ze vergeten zijn. Pictures I forgot bevat vijf foto’s die ik niet getoond heb en nog wou laten zien maar nog steeds niet had gedaan. Hieronder zie je drie foto’s van de vele foto’s waar ik mee geëxperimenteerd heb met mijn afstandbediening. Terwijl ik foto’s aan het maken was kwamen de katten elke keer kijken en natuurlijk moest Dibbes dan maar ook even op de foto. Helaas geen foto waar ze echt naar me kijkt. De laatste foto heeft veel tijd gekost maar eindelijk een foto waar Dibbes erop staat zoals ze is een madammeke.

Pictures-I-forgot-1Pictures-I-forgot-dibbes