PlsLars bullet

PlsLars Bullet Journal

Een mooie nieuwe journal valt op de mat. PlsLars Bullet Journal om precies te zijn. Het is bijna een nieuw jaar en nu zit ik in dubio. Ga ik verder in de journal waar ik in bezig ben of begin ik het nieuwe jaar in mijn nieuwe PlsLars Bullet Journal. Mijn hart zegt begin in een nieuwe journal want een nieuw jaar. Maar mijn gevoel zegt; zonde maak eerst deze journal vol.

PlsLars

Die eerste pagina van een nieuwe journal vullen is hetzelfde als vroeger wanneer ik mijn schoolagenda kreeg. Bang om fouten te maken en perfect willen schrijven. Ik kan bijna niet anders dan in deze PlsLars Bullet Journal beginnen in 2023. De andere journal ga ik gewoon gebruiken om lekker in te tekenen en oefenen. Wat me direct opvalt is de rustige leuk van de journal. Mooie rustige kleuen met mooie vormen.

Op creatieve wijze invulling geven aan je bullet journal en daarbij ook nog een structuur en overzicht aanbrengen? Dat kan nu met dit unieke bullet journal van PlsLars!  Tot in de puntjes verzorgd en volledig in de frisse stijl van Lars Kamsteeg himself, inclusief een zelfontworpen cover die helemaal past bij deze tijd. Bovendien vind je voorin het journal een boekje met voorbeelden om je alvast op weg te helpen en te inspireren. Dit kleine boekje is echt leuk en geeft je gelijk wat inspiratie.

Voor meer inspiratie volg ik PlsLars en bekijk ik wat hij maakt, hoe hij vorm geeft aan zijn journal en laat ik me dus lekker inspireren. Dit journal bevat 208 pagina’s 160 grams wit kwaliteitspapier met lichte bullets, een envelop achterin, een elastiek, penloop en leeslintje. Het papier is van mooie kwaliteit en lekker stevig. De kleur vindt ik fijn het is een mooie wit en weer even anders dan het gebroken wit van velen journals.

Waar ik echt heel enthousiast over ben is dat de bullets niet doorlopen. Er zit een witte rand om heel de pagina’s heen en de bullets blijven echt op de pagina. Vaak zie ik dit niet in journals en daardoor zijn mijn pagina’s vaak anders. omdat het niet consequent op dezelfde plek begint en nu wel.

PlsLars

De binnenpagina’s zijn mooi bedrukt aan de voorzijde en achterin de journal. Het vak om spulletjes op te bergen springt er ook lekker uit doordat hij niet wit maar crème kleurig is net even wat anders en dat matcht perfect.

Als je benieuwd bent naar wat ik erin ga maken moet je me zeker even volgen op Instagram of TikTok want daar deel ik mijn creaties en ondanks dat mijn huidige journal niet vol is kies ik ervoor om in deze Plslars bullet journal te starten want ik wil gewoon een frisse start in het nieuwe jaar. De komende weken ga ik beginnen met mijn opzet zodat ik het nieuwe jaar er echt in kan starten.

Wil jij 2023 starten met een mooie nieuwe journal? Dan zou ik je aanraden om deze van PlsLars te halen. Deze journal is voor € 24,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

 

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC