design

Popsocket my design

Jaren heb ik allemaal Grafische design ideeen die ik wil uitwerken. Halve projecten staan in mijn computer. Voor mezelf gemaakt, niet helemaal afgemaakt. Je kent zulke projecten vast wel maar ik besloot om nu eens een keer wat af te maken. Mede geinspireerd door een podcast van Lianne Keemink en haar woorden op haar instagramstories.

Popsocket my design

Ik maakte een popsocket in mijn eigen design. Eigenlijk niet één popsocket soort nee vier soorten. Een popsocket met één kat of twee katten erop. Want katten ja daar ben ik enorm van gaan houden. Donder is de reden dat mijn site donderdesign heet. In het begin deed ik hier meer creatieve dingen maar langzaam vergat ik de creatieve dingen te delen of ik dacht dat het misschien niet zo leuk zou zijn. Dit heb ik ook met de dingen die ik maak dan gebruik ik ze alleen zelf. Ik heb een kaartenlijn maar die heb ik nog nooit te koop aangeboden omdat ik denk dat niemand erop zit te wachten. Eigenlijk moet je het gewoon doen en al blij zijn als er één verkoopt en dat ben ik nu ook zeker.

Dit project heb ik nu eindelijk de knoop doorgehakt om het te doen en te maken. Vier popsocketdesigns. Twee zwart wit met één of twee katten en Twee roze zwart met één of twee katten. De katten stellen natuurlijk onze katten voor maar het is alleen een silhout dus het kan elke kat zijn.

De achterkant van de popsocket is met 3M zodat je hem op je telefoonhoesje kan bevestigen. Hij blijft echt top zitten. Zelf heb ik hem ook in gebruik en zit hij er al sinds juni op.

popsocket

Mocht je niet weten wat een popsocket is; een popsocket is een handige greep voor extra grip wanneer je je telefoon vasthoud. Ik vind het heel relaxt en heb geen last meer van mijn pink die ik altijd onder mijn toestel had voor extra grip. Het leuke is dat de eersten al verkocht zijn. Toen ik dat hoorde was ik echt wel een beetje trots. Iemand had mijn design gekocht en gaat hem gebruiken. Bij de tweede, derde en vierde vond ik het nog steeds zo tof om te horen dat er weer één verkocht was.

De popsocket is te koop via bol.com voor € 14,95 Zwart wit met één katzwart wit met twee kattenroze zwart met één katroze zwart met twee katten (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)