Random happy moments of last weeks #2

Random happy moments of last weeks #2

Soms zit ik terug te kijken in mijn telefoon en kom ik allemaal fijne momenten tegen van de afgelopen weken. Kleine momentjes, grote momenten maar vooral momenten die nog steeds zorgen dat ik er blij van word. Vandaag deel ik een paar Random happy moments of last weeks.

Random-happy-moments-of-last-weeks-#2-5

De herfst is volop aanwezig in zijn kleuren en geuren. De lekkere zon maakt het een fantastische herfst. Op zonnige dagen kan je genieten van een wandeling met prachtige kleuren en geen regenbui wat we meestal gewend zijn. Ik teken voor dit weer, sla de winter maar over. Vaak geniet ik alleen van een wandeling, dan ga ik op pad met mijn camera en geniet ik van allerlei kleine dingen. Soms gaan we samen en dan kan ik het niet laten om even een fijne foto te maken. Mijn mannetje op de loopbruggen in het Kralingsebos met de skyline van Rotterdam een klein stukje op de achtergrond.

Random-happy-moments-of-last-weeks-#2-6

Met Rianne ben ik vorige maand naar de sauna geweest en erna hebben we sushi gegeten en man wat was dat lekker. Als ik eraan terug denk kan ik de smaak van deze hapjes nog steeds proeven. We hebben er heerlijk relaxed en ontspannen gezeten, gekletst en gewoon niks gezegd. Fijne momenten die ik met mijn zus kan delen.

Random-happy-moments-of-last-weeks-#2-1

Winkelen, ik doe het niet graag. Laat mij maar wat online uitkiezen en terug sturen als het niks is en houden als het top is. Toch koop ik af en toe iets en wanneer ik vroeg in een leuke winkel sta wil ik wel eens wat passen. Zo ook bij flirt waar ze ontzettend leuke teksten in de paskamers hebben. (zie onderstaand) Ik kocht een spijkerblouse, een truitje en een rok. De spijkerblouse is nu al een favoriet item in mijn kast.

Random-happy-moments-of-last-weeks-#2-3

Kleine momenten van geluk zijn momenten dat je niks verwacht dat je gewoon ergens zit en er gebeurt iets. Onderstaand moment is zo’n moment. Het was een lekkere zonnige herfstdag, ik besloot mijn lunchpauze buiten te houden en te lezen in mijn boek. Op het moment dat ik net zat te lezen vloog er een vlinder voorbij en hij ging naast me zitten op een steen. Hij bleef minuten lang stil naast me zitten echt prachtig.

Random-happy-moments-of-last-weeks-#2-2

Met Eveline had ik een fantastische dag in Rotterdam, we hadden flink wat kunst gezien en op mijn weg terug naar huis kwam ik deze van Eelco van den Berg tegen. Super gaaf vind ik zijn werk. Door Eveline weet ik meer van zijn werk aangezien we vorige keer ook wat zagen in Rotterdam van zijn hand en ze wist wie het was, thuis zocht ik verder en daardoor herken ik het nu ook.

Random-happy-moments-of-last-weeks-#2

Onderstaande foto is Mevrouw Mieps onze kleine meid die steeds meer bij ons komt zitten en ons opzoekt. Ze blijft een klein bang meisje ook al is ze al drie jaar. Wat ik zo leuk vind is dat ze elke keer op mijn boeken gaat liggen of er kopjes aan geeft. Hier gaat ze net nadat ik het boek neerleg erop liggen. Heerlijk ding is het.

Random-happy-moments-of-last-weeks-#2-4

Dit waren een aantal van mijn happy moments, ik deel ze niet allemaal want ik had veel kleine fijne momenten maar ook grote happy moments en toch deel ik ze niet allemaal een aantal blijven privé, wie weet komen ze later nog een keer voorbij.

Wat was jouw fijne moment van de afgelopen weken?