Random happy moments of last weeks

Random happy moments of last weeks

Vandaag een Random happy moments of last weeks. Momenten die me blij maken ook al zijn ze heel klein, juist die momenten kunnen veel betekenen. Bovenstaande trui vond ik bij de ONLY echt super zacht en heerlijk zittend een happy moment omdat ik opzoek was naar zo’n heerlijke trui. Nu nog wachten op het heerlijke moment dat ik hem aankan.

De kleine momenten die me blij maken zijn vaak de momenten dat onze katten bij me komen liggen. Mevrouw Mieps vind een dekentje op mijn bed zo lekker dat ze daar nu heel vaak op kruipt. Terwijl ik aan het lezen was vorige week kruipt ze erbij. Eerst ligt ze nog heel netjes maar opeens draait ze en draait ze…..

Random-happy-moments-of-last-weeks-6

Tot ze een klein bolletje is en helemaal diep aan het slapen is. Ik kan geen kant meer op en schuif heel zachtjes verder het bed in. Als ik iets te hard beweeg zou ze weggaan en dat wil ik niet.

Random-happy-moments-of-last-weeks-7

Vorige week werden er posters geprint op mijn werk. Opgemaakt zoals de klant het wilde waarom dan deze posters mij gelukkig maakte? De foto’s. Ik heb de foto’s gemaakt die voor deze posters zijn gebruikt en dat maakte me trots.

Random-happy-moments-of-last-weeks-5

Alweer bijna twee weken geleden liep ik vanaf thuis naar de van Brienenoordbrug en terug. 19.44 km en wat was het heerlijk om weer bovenop die brug te staan. Blijft een pracht geveol.

Random-happy-moments-of-last-weeks-4

Katjes, ze blijven me gelukkig maken. Dit is kleine Rebel die enorm aan het groeien is. Niet stil zit en alleen maar wil rennen, vliegen en spelen.

Random-happy-moments-of-last-weeks-3

Deze maand kwam het super leuke spel Super mario maker uit en die moest ik hebben. Binnenkort zal je hier zeker meer over lezen want ik ga zeker mijn mening geven over dit spel op mijn blog.

Random-happy-moments-of-last-weeks-2

Naast alle leuke dingen zijn er ook altijd de boeken waar ik mijn happy moments uit haal. Zoals Honingzoete dagen die was zo heerlijk om te lezen.

Random-happy-moments-of-last-weeks-1

Als afsluiter de andere gek in huis. Donder en ik zitten graag samen op het balkon om de laatste zonnestraaltjes mee te pikken.

Random-happy-moments-of-last-weeks