Random shots I love

Random shots I love

Vaak neem ik foto’s waar ik helemaal niks mee doe. Ze staan op mijn computer en er gebeurt niks mee. Ze zijn niet allemaal top kwaliteit maar toch zijn sommige foto’s erg fijn. Soms zorgt de sfeer ervoor dat het een goede foto is.

Vandaag vier foto’s die ik erg mooi vind. Elke foto vind ik om een andere reden mooi. De ene om de sfeer, de andere om de emotie en weer een ander door de combinatie van materiaal en kleur.

Random shots I love

In oktober ben ik met vriendinnen naar Utrecht geweest. Lekker centraal want we wonen door heel het land. Het was al flink koud en Joelle nam een lekkere bak koffie. Vind het altijd zo mooi hoe mensen hun handen kunnen warmen aan een bakje warmte (koffie). Op zulke momenten baal ik dat ik het niet lust.

Natuurlijk hebben we in Utrecht ook lekker gegeten en was dit mijn bordje terwijl de meiden aan de nachos kaas zaten.

Echte liefde! Opa en ik, hand in hand door de markthal in Rotterdam. Een moment wat ik altijd zal onthouden maar wat toch vastgelegd moest worden.

In IWSBS hebben ze een leuke manier om hun kleding op te hangen en de kleurtjes zorgden voor een heel mooi rustig beeld.