Read: Hilary Duff - Elixer

Read: Hilary Duff – Elixer

Hilary Duff een dame die al aardig wat heeft gedaan, Lizzy Mcguire, Cheaper by the dozen, A cinderella story en Raise Your glass, serie en films waar Hilary Duff in gespeeld heeft. Bij films en series bleef het niet want de volgende albums heeft ze ook op haar naam staan Metamorphosis, Hilary Duff, Most Wanted, Dignity, Best of Hilary Duff. Klaar was ze niet, ze schreef een boek en in februari 2011 kwam haar eerste boek uit in Nederland en heb ik hem op mijn to read lijstje gezet. Eerder dit jaar kwam ik hem tegen op het boekenfestijn en nu heb ik hem gelezen.

Read: Hilary Duff – Elixer

Clea Raymond is een succesvolle jonge fotograaf en de dochter van een prominente politicus. Voor haar werk zwerft ze de hele wereld over en komt op de meest exotische plaatsen. Wanneer haar vader plotseling verdwijnt, tijdens een van zijn humanitaire reizen, ziet Clea op de foto’s die ze maakt een vreemde schim. Hoe vaker ze ernaar kijkt, hoe meer de schim lijkt op een mysterieuze, knappe man. Uiteindelijk ontmoet Clea de man van de foto’s in het echt, en ze voelt zich direct enorm tot hem aangetrokken. Samen gaan ze op zoek naar haar verdwenen vader en komen ze erachter waarom ze zich zo verbonden met elkaar voelen. Verscheurd door tegenstrijdige gevoelens en achtervolgd door een donker geheim moeten ze samen het verleden ontraadselen om hun toekomst veilig te stellen.

Read: Hilary Duff - Elixer
Mijn mening over Elixer

Afgelopen week heb ik Elixer gelezen. Nadat ik al een tijdje bleef hangen rond bladzijde 20 vond ik het genoeg voordat ik aan een nieuw boek mocht beginnen moest dit boek uit en wel binnen een week. Ik ben blij dat ik een deadline gekozen heb want toen ik over het punt was waar ik bleef hangen heb ik het boek weinig weggelegd. Elke avond las ik een stuk tot ik in slaap viel. Het boek kwam wat langzaam op gang maar wanneer ik er helemaal inzat kon ik hem niet meer wegleggen. Het is een verhaal wat steeds spannender word, de verhaal lijn is leuk en weer eens wat anders dan ik al gelezen heb. Het boek is wel een gemakkelijk boek maar de doelgroep is dan ook 13- 15 jarige, ondanks deze lage leeftijd vind ik het een heel leuk boek en zeker niet heel erg leeftijd gebonden. Het einde is niet helemaal een einde want je weet nog niet alles. Ondertussen zijn er al twee vervolgen op Elixer alleen nog niet in het Nederlands beschikbaar. De vervolgen zijn Devoted en True, na Elixer gelezen te hebben zou ik de vervolgen ook graag willen lezen want het verhaal is niet af voor mijn gevoel.