Read Sharon Bolton Nachtmerries

Read Sharon Bolton Nachtmerries

Deze week is bij A.W. Bruna Uitgevers de nieuwe literaire thriller: Nachtmerries van Sharon Bolton verschenen. Kerstavond lag dit boek al op mijn deurmat zodat ik jouw kan vertellen of je dit boek wel of niet moet lezen.

De universiteit van Cambridge wordt geteisterd door verontrustend groeiend aantal zelfmoorden van studenten. Rechercheur Mark Joesbury leidt het onderzoek en moet meer slachtoffers te voorkomen. Daarvoor zet hij de jonge en gedreven politieagente Lacey Flint in, die undercover als onzekere studente in het campusleven duikt… Alleen psychiater Evi Oliver weet wie Lacey echt is, omdat zij ook onderdeel uitmaakt van het onderzoek. Langzaam ontdekken ze een verschrikkelijke trend en als Lacey dezelfde afschuwelijke nachtmerries krijgt als die waarvan de zelfmoordslachtoffers voor hun dood last van hadden, wordt duidelijk dat zij de volgende is.

Het moment dat ik het leesfragment las wist ik al dat ik dit boek moest lezen, het begon namelijk al erg interessant. Het boek lees je vanuit verschillende personen maar vooral vanuit Lacey Flint en Evi Oliver, wanneer er geswitcht word tussen de personen merk je dit heel duidelijk en is het niet een groot vraagteken. Het boek leest erg lekker weg en blijft tot op de laatste bladzijde leuk/spannend om te lezen. Ik moest hem soms echt weg leggen anders bleef ik lezen. Helaas vond ik het einde jammer, ik had graag nog een paar dingen geweten van de personen, ben benieuwd of je dit ook hebt als je het boek gaat lezen.

Het boek is zeker aan te raden om te lezen, voor mij was het even geleden dat ik zo lekker in een boek zat dat het zelfs jammer is dat hij uit is. Een eerder boek heb ik van Sharon Bolton niet gelezen maar ik verwacht dat er wel een aantal in mijn boekenkast komen te staan want dit is een super boek hoop de andere ook.

Not Just Any Book & A.W. Bruna Uitgevers