Read: Tori Spelling Uncharted Territori

Read: Tori Spelling Uncharted Territori

Hou je van een boek lezen en het idee hebben dat je gezellig met een vriendin aan het kletsen bent, dan wordt het tijd om dit boek van tori spelling te lezen.

Tori Spelling Uncharted Territori

Ondanks dat uncharted territori een vervolg is op het boek mommywood (wat ik toen ik aan dit boek begon nog niet had maar nu wel in me bezit heb) is het goed te lezen en begrijpen waar het overgaat. Tori verteld over haar moederschap, hoe ze omgaat met andere moeders op speeluitjes van Liam en tijdens activiteiten op school in combinatie met haar bekendheid. Haar huwelijk met haar man dean, die motorrijden als hobby heeft ,waar ze niet helemaal blij mee is. En die eerder getrouwd is geweest en een zoon jack heeft, met daarbij de bij komende troubles van de ex.

Read: Tori Spelling Uncharted Territori Ze verteld over haar werk, wat ze doet en waarheen ze reist voor werk maar liever niet vliegend. Over haar soms hele rare maar lachwekkende oplossing voor haar gezondheid. De geweldige vriendschap met mehran,de guncles en de “oppas” van de kinderen patsy. Waarvoor ze een verrassing heeft en op een ondernemende campertour gaan naar de woonplaats van patsy. Natuurlijk niet te vergeten haar relatie met haar moeder, waar in dit boek iets bijzonders mee gebeurd.

Verder zeg ik kopje thee erbij en gezellig lezen in dit boek van tori en ontdek een klein beetje hoe haar leven is.

Moet er trouwens wel even bij zeggen dat ik het boek in het engels gelezen heb wat heel goed te doen is, hierboven zie je hoe het geschreven is.