Read Vanessa Gerrits Tweedehands Vleugels

Read Vanessa Gerrits Tweedehands Vleugels

Terwijl ik de laatste bladzijdes las van nachtmerries, las ik een oproepje op twitter  van @VleugelsTrilogy Hey boekbloggers, zullen we 2014 anders eens goed inzetten met een rondje reviewexemplaren van #TwV (epub) weggeven? Interesse? DM me!

Na een spannend boek moet ik gewoon iets totaal anders lezen en na even op de site van Tweedehands Vleugels te hebben gekeken en wat gelezen te hebben was mijn interesse gewekt. Ik nam contact op met Vanessa, ze stuurde me het boek en ik ben begonnen met lezen.

Tweedehands Vleugels is een romantisch Young Adult-verhaal dat zich afspeelt op Nieuw-Anvers, een fictief eiland waar Engelen en Kraaien over het luchtruim heersen. Een boek wat qua genre niet in mijn boekenkast voorkomt (op Harry Potter na dan maar die hoort gewoon in elke boekenkast) en daarom juist leuk om eens te kijken wat ik van dit genre vind.

De twee belangrijkste personen in Tweedehandsvleugels zijn Max en Lucy, Kraai en Engel. Twee totaal verschillende culturen. Kraaien “lenen” alles, halen streken uit en wanneer ze vleugels nodig hebben moeten ze deze stelen van andere gevleugelde wezens, bijvoorbeeld een engel. Engelen zorgen voor hun bestemmeling, zorgen dat deze blijft leven of op een goede manier naar de andere kant gaat, engelen zorgen. Wat gebeurt er als deze twee werelden samen komen, er liefde ontstaat?

Read Vanessa Gerrits Tweedehands Vleugels

Tweedehands vleugels vond ik fijn om te lezen, het verhaal bouwt fijn op en voor een heel nieuw genre voor mij ben ik overtuigd dat dit niet mijn enige boek blijft. Tijdens het lezen wissel  je tussen Lucy en Max, je leest uit hun soms moet je alleen even iets terug want dan is Lucy al voorbij dit moment en dan lees je hoe Max dit ervaart of waar hij mee bezig is.

Tweedehands vleugels is het eerste deel van een trilogie, Vanessa is op dit moment aan het schrijven aan het tweede deel en ik ben wel benieuwd hoe dit verhaal verder gaat. Ik ga niks zeggen wat ik wil weten want dan laat ik jullie teveel weten.

Vanessa succes met schrijven van het tweede deel en bedankt dat ik je boek mocht lezen en je me aan een nieuw genre hebt geholpen.

Het boek kan je kopen via bol.com als boek € 21.00 maar ook als e-book € 3.99