redken color rebel

redken color rebel

Bij de foto’s van de Ladies run kon je al zien dat ik opeens een gedeelte roze haar had. Enorm leuk en vooral tijdens zo’n roze evenement. Dit was voor een aantal dagen. Op dit moment is mijn haar gedeeltelijk rood. Hoe en wat dat laat ik je vandaag zien.

color-rebel-1

Redken heeft kleine tubes waarmee je je haar kan verven in leuke kleuren en het is niet permanent of wekenlang in je haar. Meerdere keren kan je delen van je haar een andere kleur verven. Heb je zin in rood, roze, oranje, paars of goud geen probleem even kleuren en je hebt een andere look.

color-rebel-2

HOE WERKT HET

1. PRIME THE PRODUCT
Schud het product goed en draai in de richting van de pijlen tot het product op de spons verschijnt.

color-rebel-3

2. PREP HAIR
Pas Color Rebel toe op gewassen of day-after haar. Vermijd toepassing op haar dat voorzien is van veel (styling)producten en/of olie.

3. APPLY LIKE A PRO
Pak kleine secties van het haar. Houd het strak en pas het product toe in een vegende beweging. Start met een lichte laag, je kunt altijd de dosis verhogen voor een intenser kleurresultaat.

4. AIR DRY (OR BLOW DRY)
Color Rebel droogt op zichzelf, maar kan worden droog geföhnd. Föhn het op langere lengtes om zo te voorkomen dat het product op de kleding of huid komt.

color-rebel-4

Mijn mening
De roze kleur moest ik een aantal keer over elkaar aanbrengen voor een duidelijk resultaat. De rode kleur was gelijk met één keer aanbrengen duidelijk zichtbaar. Redken geeft aan dat de kleur er na twee wasbeurten uit is. Dit is niet waar bij mij. De roze kleur heeft er zeker een week in gezeten met elke dag mijn haar wassen. De rode kleur zit er op dit moment ook al een aantal dagen in. Het zou niet afgeven toch heb ik op mijn kleding een rode gloed gezien. Nu is het wel zomer dus je zweet ook dus daar kan het vast sneller door gaan afgeven.

Verder vind ik colorrebel ontzettend leuk. Ik ben zo iemand die een andere kleur wel leuk vind maar voor even en niet weken of maanden. En vooral een gekke kleur zou ik niet gauw zo lang nemen dus een fantastische uitkomst. Gemakkelijk aan te brengen en een prachtig resultaat.